REKLAMI GEÇ

YÖNETİME ‘KAL’ BASKISI

YÖNETİME ‘KAL’ BASKISI

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek ve yönetiminin kongre planı bozulmak üzere. Camiadan gelen baskı yeşil siyahlı kurmaylara geri adım attırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Mayıs 2018 Salı, 10:28

Sezon başından beri hem maddi hem de manevi büyük sıkıntılar yaşayan Denizlispor yönetimi takımın ligde kalışını ilan etmesinden sonra genel kurul kararı almayı planlıyordu. Bu görüşlerini çeşitli zamanlarda gündeme getiren Başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri, özellikle yalnız bırakılmaktan şikayet etmişti.

Yeşil siyahlı takımı büyük borç yükü ve transfer yasağı ile devralan yönetim özellikle yabancı futbolcularla masaya oturmuş bir kısmının tüm alacaklarını öderken bir kısmının ise alacaklarını taksitlendirerek rahatlamıştı. Bu arada yerli futbolcu ve diğer alacaklıların da bir kısmının borçları tamamen ödenmiş bir kısmına da ödemeler yapılmıştı. Tüm bu süreçte tüm kaynağı yönetim kurulu içinden oluşturan Başkan Mustafa Üstek özellikle ekonomik konulardaki sıkıntılar nedeniyle yeni sezonda görev almak istemiyordu. Ciddi sağlık sorunları da bulunan Başkan Üstek sezon boyunca tedavilerinden de geri kalmıştı. Tüm bu koşullarda yönetim kurulu üyeleri ile görüş alış verişinde bulunan Üstek, genel kurul kararı almayı planlamıştı.

Yeşil siyahlı kurmayların da büyük çoğunluğu yıprandıklarını, yeni sezonda görev almak istemediklerini çeşitli zamanlarda gündeme getirmişti.

Yönetim kurulu üyeleri için ise asıl gerekçe kentin duyarsızlığı oldu. Özellikle yerel yöneticilerin yeterli katkıyı sunmadığı yeşil siyahlı kurmaylar her yıl verilen ligden düşmeme mücadelesinin sürdürülebilir olmayacağı görüşünde birleşti.

Yeşil siyahlıların Gaziantepspor galibiyetinin ardından büyük ölçüde ligde kalması kesinleşince genel kurul kararının alınması bekleniyordu. Yeşil siyahlı kulislerde dün bu kararın alınacağı konuşuluyordu. Fakat Başkan Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyeleri görevi bırakmamaları konusunda özellikle taraftarların ağır baskısı altında kaldı. Yeşil siyahlı kurmaylardan görevi bırakmamalarını isteyen taraftarlar yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verilecek bir kadro kurulmasını istiyor. Diğer yandan kentteki yerel yöneticilerin bir kısmı ile iş dünyasından bazı isimler de yönetimin görevde kalması yönünde görüş bildirdi. Baskı altında kalan yönetim genel kurul kararını gözden geçirmek zorunda kaldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..