REKLAMI GEÇ

YÖNETİMİN GÜNDEMİNDE KAYNAK ARAYIŞI VAR

YÖNETİMİN GÜNDEMİNDE KAYNAK ARAYIŞI VAR

Bilet fiyatlarını artırdıktan sonra sosyal medya hesabından taraftara seslenerek, “Maddi olarak zor durumdayız. Kaynağa ihtiyaç var” diyen yönetim, projelerle gelirlerini artırmaya çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Mayıs 2019 Perşembe, 10:51

Denizlispor bir yandan şampiyonluk sevinci yaşarken bir yandan da yeni sezona hazırlanıyor. Yeşil siyahlı kurmayların giderlerin çok daha yüksek olacağı süper lig öncesi her kaynağa sarılıyor. Geçmişten süregelen borçları nedeniyle zaman zaman sıkıntılı dönemler geçiren Denizlispor’da Başkan Ali Çetin ve kurmayları gelir getirecek her projenin içinde yer almaya çalışıyor. Bu nedenle şampiyonluk kutlamasının yapılacağı Karabükspor maçında bilet fiyatlarında cüzi bir artış yapan yönetim sosyal medyada zamma tepki gösteren taraftara kulübün maddi olarak zor durumda olduğunu, destek olunması gerektiğini açıklamıştı.

LİSANSLI ÜRÜNLER SATIŞTA
Yeşil siyahlı kurmaylar kulüp gelirlerini artırabilmek için şimdi de lisanslı ürünlerine eğildi. Bir süredir Denizlispor mağazası ve gezici mağaza ile taraftarlara yeşil siyahlı ürünleri ulaştıran yönetim yine önemli bir adım attı.
Türkiye’nin önemli market zincirlerinden A101 ile anlaşan Denizlispor yönetimi kent genelindeki tüm mağazalarda yeşil siyahlı ürünlerin satışını sağladı. Yeşil siyahlı taraftarlar A101’de formalar, atkılar, çakmak, anahtarlık ve kupa alabilecek. Denizlispor yönetimi daha önce de bazı projeler geliştirerek kulüp gelirlerini artırmayı hedeflemişti. Denizlispor yönetimi kulüp adı ve logosunun yasa dışı yollarla kullanılarak kulüp gelirlerine ortak olan sahte üreticilerin de önüne marketler zinciri ile yapılan anlaşma sayesinde geçmek istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..