REKLAMI GEÇ

YÖNETİMİN KAÇAK İSYANI

YÖNETİMİN KAÇAK İSYANI

Sezonun ilk haftası Denizli’de oynanan Galatasaray maçına yaklaşık 5 bin kaçak giriş olduğu tahmin ediliyor. Yeşil siyahlı yönetim bu sorunun çözülmesi için girişimde bulundu.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2019 Perşembe, 12:16

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonunun açılış maçında Denizlispor evinde Galatasaray’ı konuk etmişti. Yeşil siyahlıların Recep Niyaz ve Rodallega’nın sayıları ile 2-0 kazandığı karşılaşmayı 13 bin 783 biletli seyirci izledi.

Buna karşın toplam 19 bin kişi kapasiteli Denizli Atatürk Stadı’nın tamamı dolmuş hatta merdiven boşluklarında da seyirciler görülmüştü. Bu nedenle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Denizlispor’da Başkan Ali Çetin ve kurmayları kaçak girişlerin peşine düştü. Yeşil siyahlı kurmaylar yaklaşık 5 bin kaçak giriş olduğunu öne sürdü. Küçük girişlerin büyük bölümünün ise güvenliği sağlamakla görevli personel tarafından içeri alındığı tahmin ediliyor.

Bu nedenle girişimlerde bulunan Denizlispor yönetimi Denizli Emniyeti’nden yardım istedi. Kaçağı tamamen ortadan kaldırmak isteyen Başkan Ali Çetin duruma isyan etti. Çetin, denizlisporhaber.com’a yaptığıaçıklamada; “13 bin 783 biletli seyirci maça girdi ama stat içinde çıplak gözle de rahatlıkla görülebildiği gibi tribünlerde boş yer kalmamıştı. Hatta merdiven boşluklarına dahi seyirci alındı. Bu nedenle PFDK’ya sevk edildik ve muhtemelen ceza alacağız.  Yazık değil mi? Bizler kulübün kasasına bir kuruş fazla girsin diye gecemizi gündüzümüzü harcıyoruz. Denizlispor borçları olan bir kulüp ve her kuruşa ihtiyacımız var. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz 5 liraya çakmak satıyoruz. Bizim emeklerimize gayretlerimize yazık” diye konuştu.

Kaçağı önleyeceklerini söyleyen Başkan Ali Çetin, “Bunun da önüne geçeceğiz. Arkadaşlarımız bu konuda çalışma yapıyor. Gerekli girişimlerde bulunuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 22 Ağustos 2019, 15:14

Başkanım defalarca yazdım ve sizlere aktarmaya çalıştım ama olmadı.Bir çok boş oturan eli çanta tutan emekli arkadaş var sevdalı.Üyelere dolaşssa hem üye alsa hemde üye aidatı tahsilatı yapsa bir nebze sizi rahatlatır tabiiki az bir ücret karşılığı.