REKLAMI GEÇ

YÖNETİMİN TAKIMA İNANCI TAM

YÖNETİMİN TAKIMA İNANCI TAM

Son 5 lig maçının dördünü kazanan Denizlispor’da yönetim havaya girdi. Yeşil siyahlı kurmaylar Cuma günü oyananacak Altay maçından üç puan bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Ekim 2018 Çarşamba, 11:38

Denizlispor’da takımın da yönetimin de keyfi yerinde. Yşil siyahlıların ligdeki son beş maçının dördünü kazanması ve sıralamada dördüncü basamağa yükselmesi süperlig yolunda iştahı da kabarttı.  Yeşil siyahlı kurmaylar zorlu maç öncesi takımın deplasman galibiyet primini 6 bin liradan 8 bin liraya çıkardı.
Dün akşamki yönetim kurulu toplantısında gündeme gelen prim artırımı, tüm yöneticilerin desteği ile gerçekleşti. Takımın yakaladığı havayı bozmasını istemeyen yeşil siyahlı yöneticiler Yücel İldiz ile birlikte süperlig hedefini gerçekleştireceklerine inanıyor.

BAŞKAN ÜSTEK: ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇ
Denizlispor’un cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Altay maçının önemine dikkat çeken Başkan Mustafa Üstek; “Takımda iyi bir hava oluştu. Takım kendini sahaya verdiğinde yenemeyeceği rakip yok. Altay karşısında da iyi konsantre olmuş bir Denizlispor’un mutlaka puanlar alacağına inanıyorum. Hem daha üst sıralara çıkmak hem de play-off hattında kalıcı olabilmek için Altay maçının mutlaka kazanılması gerektiğini düşünüyorum. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Takıma ve teknik ekibe güveniyorum” diye konuştu.

ALİ ÇETİN:   HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Tüm yönetim olarak İzmir’e giderek takıma destek olacaklarını söyleyen Denizlispor Başkanvekili Ali Çetin ise Altay karşılaşmasının önemine dikkat çekti. İzmir deplasmanında üç puan alacaklarını söyleyen Çetin, “Bu maç bizim için çok önemli bir maç. Koşullar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maç. Hedefimiz şampiyonluk. Yönetim olarak da İzmir’de takımın yanında olacağız. Bu takım Denizlimizin takımı. Ne gerekiyorsa yapılacaktır” dedi.

TANER ATİLLA: İYİ BİR ORTAM OLUŞTU
Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek Altay karşılaşmasında gülen taraf olacaklarını söyledi. Atilla yaptığı değerlendirmede; “Ziya’nın yokluğu ciddi bir eksik ama arkadaşlar onu aratmayacaklardır. Mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız. Çıkışımızı bu maçla sürdürmek istiyoruz. Takıma ve tekink ekibe güveniyorum, bu maçtan üç puan alacağımıza inanıyorum. Yönetim olarak bu maçın primlerini artırdık. Takım yeni bir hava yakaladı. Bu olumlu ortamın maça yansıyacağını düşünüyorum” dedi.

YASİN ÖZPEK: TARAFTAR DESTEĞİ ŞART
Denizlispor Başkan Yardımcısı Yasin Özpek de hedeflerinin şampiyonluk olduğunu hatırlatarak İzmir’den galibiyetle döneceklerini söyledi. İzmir’deki Denizlilileri de maçı izlemeye ve Denizlispor’a destek olmaya davet eden Özpek; “Bu maç bizim için önemli. Taraftarlarımızın desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Bu takımı bu yıl şampiyon yapmamız lazım” diye konuştu

ALİ FIRAT: HEDEFİMİZ VARSA KAZANMALIYIZ
Denizlispor’da Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat da zorlu Altay karşılaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Fırat, “Bu takım hedefe yürüyecekse, bir hedefi varsa rakiplerini yenmek zorundadır” diye konuştu. Kazanmaktan başka düşünceleri olmadığını söyleyen Fırat, “Ziya büyük eksik ama onun yerini dolduracak arkadaşlarımız da var. Üç puan izin gidiyoruz. Bir kaza yaşamazsak iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum. Bir şeyleri hedefliyorsak kazanmak zorundayız” dedi.

İRDEM: İLERİYİ GÖRMEK İÇİN ÖNEMLİ BİR MAÇ
Denizlispor’da Altyapıdan Sorumlu Asbaşkan Necip İrdem ise takımın bir hava yakaladığını hatırlatarak, “Havayı yakalamışken almamız gereken bir maç. Eğer ligde iddiamız var diyorsak, ileriyi görmek istiyorsak, ilk altı içinde yer almak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız. Çok önemli bir maç. Afjet Afyonspor karşısında alınan puanların önemi bu maçta alınacak puanlarla daha da ortaya çıkacaktır. Yerimizin belirlenmesi açısından önemli bir maç diye düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..