REKLAMI GEÇ

YOULA HOROZ’U UÇURUYOR

YOULA HOROZ’U UÇURUYOR

Bank Asya 1. Lig’de Mersin İdmanyurdu’nu deplasmanda 4-2 yenerek zirvedeki yerini koruyan Denizlispor’un sezon başındaki kabusu olan Youla, şimdilerde Horoz’u uçuran adam oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 6 Ekim 2010 Çarşamba, 18:22

Yönetimin sezon başında yüksek maliyeti nedeniyle kurtulmak istediği Gineli futbolcu kulüp bulamadığı için “mecburen” Denizli’de kalırken, forma giydiği son iki lig maçında attığı gollerle rakip takımların korkulu rüyası haline geldi.

Youla’nın Denizlispor’da kalırken 800 bin euro fedakarlık yaptığını açıklayan Başkan Mehmet Özsoy, “Kulüp bulamayıp Denizli’ye döndüğünde kendisine yıllık 750 bin euro veremeyeceğimizi söyledik. Bunun üzerine geçen sezondan sarkan 400 bin euro alacağını sildiği gibi, bu sezon alması gereken 750 bin euroyu da 350 bin euroya indirdi. Ben o gün bu takımın şampiyon olacağına inandım. Nitekim Youla’nın yaptığı fedakarlık, takım içindeki sinerjiyi de artırdı. Artık bu yoldan dönüş yok. Denizlispor Süper Lig’e geri dönecek” diye konuştu.

Kulüp bulamadığı için Denizlispor’a dönen Youla ilk kez forma giydiği Altay maçında fileleri bir kez sarsarken, Mersin deplasmanında iki gol atıp toplam gol sayısını üçe çıkardı. Gineli oyuncu, attığı gollerin yanı sıra sergilediği futbolla da takımını sürükleyen oyunculardan biri oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..