REKLAMI GEÇ

YOULA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

YOULA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Youla için federasyona yapılan başvuruda Horoz haklı bulundu, lisansı yetişirse Youla Altay maçında oynayabilecek. Öte yandan Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibi Anadolu Üsküdarspor’u yenerek play-off’a kalmayı hedefliyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Eylül 2010 Salı, 17:30

Türkiye Futbol Federasyonu 3 yabancı sınırlamasına takıldığı gerekçesi ile ligin ilk 4 haftasında lisans için vize vermediği Souleymane Youla için son kararını açıkladı. Denizlispor Kulübü bu futbolcunun oynatılabilmesi için gerekli hukuki işlemleri bir süre önce başlatmış ve emsal teşkil eden örnekler ile Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurmuştu. Denizlispor’un aleyhinde verilen kararlar itirazı TFF Yönetim Kurulu tarafından son olarak görüşüldü, talimatnameler incelendi ve Denizlispor Kulübü’nün bu hususta haklı olduğu tebliğ edildi. Horoz, oyuncuyu Altay maçına yetiştirmeye çalışıyor.

KUPA MAÇI ÇARŞAMBA
Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 2.kademe maçında yarın kendi sahasında Spor Toto 3.Lig 2.Grup ekiplerinden Anadolu Üsküdarspor’la kendi sahasında karşılaşacak. Bank Asya 1.Lig’de 4.hafta sonunda 3 galibiyet ve bir beraberlikle lider durumda bulunan yeşil siyahlılar, kupada da yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Sakatlığı bulunan İzzet dışında eksik oyuncu bulunmayan Denizlispor’da, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, geçen hafta ligde Akhisar Belediyespor karşısına sürdüğü ilk on birle sahaya çıkmayı planlıyor. Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ilk hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu belirterek, “Ligde iyi bir performans gösteriyoruz. Bizim için öncelik ligde ancak kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kupada ilk hedefimiz önce play-off maçı oynamak, ardından da gruplara kalmak. Bunu başaracak gücümüz var” dedi. Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy da hem ligde hem de kupada yollarına devam etmek istediklerini belirterek, “Hiç bir rakibi küçümsemeden sahaya çıkıp başarıya ulaşmak istiyoruz” dedi. Denizlispor’un Anadolu Üsküdarspor maçına Evren-Ahmet Çağıran, Koffi, Fatih, Ahmet Burak-Ahmet Cebe, Braga, Emin, Levent, Serdar- Roberts ilk on biriyle çıkması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..