REKLAMI GEÇ

YÜCEL İLDİZ: ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

YÜCEL İLDİZ: ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK

Yukatel Denizlispor sezonun ikinci maçını da kayıpsız geçirdi, Antalyaspor’u 2-0’lık skorla devirdi. Teknik Direktör Yücel İldiz haftayı kayıpsız geçtikleri için mutlu olduğunu söyledi, önemli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Ağustos 2019 Pazartesi, 11:57

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu ikinci haftasında Antalyaspor deplasmanına konuk olan Yukatel Denizlispor, Bahadır’ın kendi kalesine ve Barrow’un sayıları ile maçı 2-0 kazandı. Ligde yoluna kayıpsız devam eden yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Yücel İldiz maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz de Süper Lig’in ilk maçında geçen hafta Galatasaray’ı sahalarında yendiklerini hatırlattı.

Ligde ikinci hafta konuk oldukları Antalyaspor’u da yenerek 2’de 2 yaptıklarına işaret eden İldiz; “Futbolda dün yoktur, bugün vardır. Çok önemli maç oynadık. İlk yarım saat istediğimiz gibi oynayamadık. O süreci atlattıktan sonra istediklerimizi yapmaya başladık ve golü de bulduk. İkinci yarı da genelde istediklerimizi yaptık. Mücadele, oyuncularımın kazanma azmi açısından önemli bir mücadeleydi. Bu haftayı da kayıpsız geçtiğimiz için mutluyuz”  diye konuştu.

İldiz, Antalyaspor Kulübünün karşılaşmanın tüm bilet gelirini, Kırıkkale’de eski eşi tarafından öldürülen Emine Bulut’un kızına bağışlama kararı almasının ve sporseverlerin maça katkısının mücadeleyi daha anlamlı hale getirdiğini sözlerine ekledi.

Antalyaspor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz ise, oyun üstünlüğü kendilerinde olmasına rağmen iki atakla rakiplerine iki farklı mağlup olduklarını söyledi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, “Oyun üstünlüğü bizdeydi. Rakip iki kere geldi ve 2 gol oldu. Dolayısıyla böyle maçlar yaşanıyor. Bundan sonra önümüze bakacağız.” dedi.  (AA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..