REKLAMI GEÇ

YUKATEL DENİZLİSPOR 3 ALTINORDU 1

YUKATEL DENİZLİSPOR 3 ALTINORDU 1

Yeşil siyahlılar hazırlık maçında ağırladığı Altınordu’yu 3-1’le geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Ekim 2019 Cumartesi, 18:27

Spor Toto Süper Lig’de milli arayı hazırlık maçı ile değerlendiren Yukatel Denizlispor, 1. Lig temsilcisi Altınordu’yu ağırladı.

Denizli Atatürk Stadı’ndaki karşılaşmaya etkili başlayan yeşil siyahlılar ön bölgede Recep Niyaz, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz ile etkili oldu.

Sol kanatta Zakarya ve Barrow ikili oyunlarla rakip savunmayı zor duruma düşürürken, duran toplarda öne çıkan yeşil siyahlı savunmacılar da rakip kalede pozisyon bulmayı başardı. Bu pozisyonlardan birinden Oğuz’un sayısı faul gerekçesi ile geçerlik kazanmadı.

Karşılaşmanın 30’ncu dakikasında Recep Niyaz’ın vuruşunu kafa ile sektiren Burak Çalık horozların ilk sayısını attı. Kaleci Ali Emre’nin elinden kaçırdığı top filelerle buluştu. Horozlar bu golden sonra da etkili ataklarını sürdürdü. Özellikle kanatlardan yapılan iyi ortalar ve ceza alanı çevresinden çekilen şutlar konuk ekibe zor anlar yaşattı. 45’de bir kez daha sahne alan Burak Çalık devreye takımını2-0 önde götürdü.

İkinci yarının başında organize paslarla ceza alanına sokulan Altınordu forvetinde Anıl düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. Bu gole altı dakika sonra Sedat Şahintürk yanıt verdi. Ceza alanı dışından düzgün vuran Sedat maçın skorunu ilan etti. Düşük tempoda geçen karşılaşmayı yaklaşım 2 bin Denizlispor taraftarı izledi.

YUKATEL DENİZLİSPOR 3 ALTINORDU 1
STAT: Denizli Atatürk Stadı
HAKEMLER: Hakan Ülker, Sedat Bayrak, Serkan Gülçer, Feridun Daldaş
DENİZLİSPOR: Tolgahan Acar, Lopes, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Zakarya, Sackey, Murawski, Recep Niyaz, Burak çalık, Barrow, Mehmet Akyüz 2. YARI: Stachowiak, Mustafa Yumlu (78′ Murathan Sütçü) Kibong, Oscar, Sedat Şahintürk, Asım Aksungur, Kerem Can Akyüz, Zeki Yavru, Emre Sağlık, Aissati, Olcay Şahan, Kadir Kurt
ALTINORDU: Ali Emre Yanar, Uguk Budak, Berkay Samancı, Yusuf Yalçın Arslan, Kerim Alıcı, Sinan Osmanoğlu, Okan Derici, MuhammedMert, Fatih Aktay, Engin Bekdemir, Anıl Koç 2. YARI: Erhan Erentürk, Onur Taha Takır, Kahraman Demirtaş, Egehan Gök, Muzaffer Kocaer, Burak İnce, Ali Mert Aydın, Mehmet Enes Sığırcı
GOLLER: 30′ ve 45′ Burak Çalık 52′ Sedat Şahintürk (Y. Denizlispor) 46′ Anıl Koç

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..