REKLAMI GEÇ

Yukatel Denizlispor: 2 – Galatasaray: 0

Yukatel Denizlispor: 2 – Galatasaray: 0

Yukatel Denizlispor Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nun açılış maçında kendi sahasında Galatasaray’ı konuk etti

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ağustos 2019 Cuma, 21:32

Yukatel Denizlispor 2019-2020 – Süper Lig Cemil Usta Futbol Sezonu’nun açılış maçında kendi sahasında Galatasaray’ı konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanan karşılaşmayı konuk takım Galatasaray 44. dakikasından sonra 10 kişi ile tamamladı.Yeşil siyahlıların vuruşu ile başlayan karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda ortada bir futbol sergiledi. Galatasaray maçın 28. dakikasında kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviremedi.  44. dakikada ise sarı kırmızılı takımdan çift sarı kart gören Teixeira kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın golleri 74. dakikada Recep Niyaz ve 90+3’de ise Martinez’den geldi.

Yukatel Denizlispor maçın daha 1. dakikasında rakip kaleye kazandığı köşe vuruşuyla gitti. Barrow’un kale önüne havalandırdığı topu sarı kırmızılı futbolcular uzaklaştırdı.

Konuk takım Galatasaray 2. dakikada Denizlispor kalesine tehlikeli geldi. Babel’in ortasında topla buluşan Diagne’nin vuruşunu kalece Stackhowıak çeldi. 7 dakikada ise konuk takım bu sefer Belhanda ile yeşil siyahlı ekibin kalesini yokladı ama başarılı olamadı.

PENALTI: Maçın 28. dakikasında gelişen Galatasaray atağında Diagne Denizlispor ceza alanı içinde Oğuz ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Oyunu devam ettiren maçın hakemi daha sonro vara gitti ve penaltı noktasını gösterdi. Vuruşu Selçuk İnan kullandı ancak kaleci Stackhowıak gole izin vermedi.

Yukatel Denizlispor karşılaşmanın 31. dakikasında direkten döndü. Sağ kanttan ceza alanına giren Recep Niyaz’ın vuruşu uzak direkte patladı.

40. dakikada Yukatel Denizlispor gle çok yaklaştı. Kontraatakla rakibini az adamla yakalayan yeşil siyahlılar geliştirdikleri atakta Recep Niyaz kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı ama Muslera rakibinden daha hızlı davrandı.

KIRMIZI KART:  Galatasaray’da 34. dakikada sarı kart gören Teixeira 44 dakikadaki hareketi ile ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı

İKİNCİ YARI
Konuk takım maçın ikinci yarısına Michael Seri’nin yerine Donk ile başladı. Takımlar ikinci yarının 60. dakikasını karşılıklı cılız ataklarla tamamlarken 61. dakikda yeşil siyahlılar kazandıkları köşe atışını Zeki ile kullandı. Bu futbolcunun arka direğe gönderdiği topa Lopes kafayı vurdu ancak top yandan auta gitti.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: 64. dakikada Galatasaray ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Jimyy Durmaz’ın yerine oyuna Emre Mor girdi.

SU MOLASI: Karşılaşmanın hakemi Abdulkadir Bitigen sıcak hava nedeniyle 67. dakikada futbolcuların su ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için su molası verdi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: 72. dakikada Galatasaray üçüncü oyuncu değişikliği hakkını da kullandı. Bu dakikada Diagne oyundan alındı ve yerine Ahmet girdi.

GOL: Yukatel Denizlispor 74. dakikada Recep Niyaz ile golü buldu. Yeşil siyahlıların orta allandan gelişen atağında topla bulunan Recep Niyaz, rakip takım ceza alanı yayına girer girmez düzgün bir vuruşla kaleci Muslera’yı avladı. 1-0

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: 82. dakikada Yukatel Denizlispor’da Zeki oyundan alındı yerine Mehmet Akyüz oyuna girdi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: 85. dakikada Yukatel Denizlispor’da Barrow yerini Mbamba’ya bıraktı.

Yukatel Denizlispor 88. dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Recep Niyaz’ın pasında topla buluşan Martinez gelişine vurdu ama uygun pozisyonda top üsttten autla sonuçlandı. Ay -nı futbolcu 89. dakikada rakip kaleyi ceza alanı dışından yokladı bu kez kaleci Muslera topu kornere çeldi.

OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ: 90. dakika Golün sahibi Recep Niyaz bu dakikada yerini Mustafa’ya bıraktı.

GOL: Yukatel Denizlispor ikinci golü buldu. Maçın 88 ve 89.’uncu dakikalarında rakip kaleyi yoklayan yeşil siyahlı futbolcu Rodagella, 90+3 de düzgün bir vuruşla golü kazandırdı: 2-0

Geri kalan dakikalarda sonuç değişmedi.

YUKATEL DENİZLİSPOR 2 GALATASARAY 0
STAT: Bahçeşehir Denizli Atatürk Stadı
HAKEMLER: Abdülkadir Bitigen, Süleyman Özay, Mustafa Savranlar
DENİZLİSPOR: Stachowiak, Lopes, Oğuz Yılmaz, Zakarya, Sapunaru, Zeki Yavru (82′ Mehmet Akyüz) Murawski, İsmail Aissati, Recep Niyaz (90′ Mustafa Yumlu) Rodagella, Barrow (85’Kibong)
GALATASARAY: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Seri (46′ Donk) Selçuk İnan, Belhanda, Babel, Jimmy Durmaz (64′ Emre Mor) Diagne (72′ Ahmet Çalık)
GOLLER: 75′ Recep Niyaz, 90′ Rodagella (Denizlispor)
SARI KART: Oğuz Yılmaz, Lopes, Zeki, Sapunaru (Denizlispor) Babel, Mariano, Belhanda (Galatasaray)
KIRMIZI KART: 43′ Marcao

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Veysel Kara   -  Bağlantı 16 Ağustos 2019, 22:37

İnandık Denizlispor olarak Galatasarayı sahada eze eze yendik çok daha farklı olabilirdi. Tebrikler yukatel Denizlispor. Nicelerini bekliyoruz.

Osman palan   -  Bağlantı 16 Ağustos 2019, 22:28

Denizlispor sahaya gömecektir yürekten inanıyorum bu maç bizim. Onlar düşünsün.