REKLAMI GEÇ

YUKATEL’DEN DENİZLİSPOR’A 200 BİN EURO’LUK DESTEK

YUKATEL’DEN DENİZLİSPOR’A 200 BİN EURO’LUK DESTEK

Yeşil siyahlıların kapsamlı bir sponsorluk anlaşması yaptığı Yukatel firması sırt reklamlarını da aldı. Bu anlaşma Horozların kasasına 200 bin Euro daha girmesini sağlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Temmuz 2019 Cuma, 15:06

Yukatel firması ile 5 yıllık isim sponsorluğu ve kapsamlı anlaşmalar yapan karşılığında yıllık birer milyon Euro alacak olan Denizlispor, firma sahibi Yusuf Karataş ile yeni bir anlaşmaya daha vardı.

Formada zaten reklamı bulunan firma bu kez sırt bölümü için ayrı bir anlaşma yaptı. Bir yıllık anlaşmadan Denizlispor’un kasasına ekstra 200 bin Euro daha girecek.

Yapılan anlaşmaya ilişkin açıklamada bulunan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Yukatel firması sahibi Yusuf Karataş’a teşekkür etti. Yusuf Karataş’ın bir Denizlili olarak Denizli’nin takımına sahip çıktığını belirten Ali Çetin, “Biliyorsunuz Türk futbol kulüpleri mali açıdan zor bir dönemden geçiyor. Geçen gün Federasyon Başkanımız ve Kulüpler Birliği başkanımız yaptıkları ortak basın açıklamasında da bu konuya değindirler. Bu dar boğazı ancak sponsorluk ve reklam anlaşmaları ile aşabiliriz. Yönetim olarak gece gündüz çalışıyoruz, nasıl bir proje yapalım da daha çok gelir sağlayalım diye. Bu noktada bize Yusuf Karataş kardeşimizin önemli bir katkısı oldu. Sağolsun, isim sponsorumuz olarak destek verdi. Kendisi de aslen Bekillili, Denizli’nin çocuğu. Almanya’da yaşıyor. İyi bir iş adamı. Bildiğiniz gibi Mayıs ayında kendisi ile bir sözleşme imzalamış formamızın ön, kol, şort ve isim hakkı karşılığında bir anlaşmaya varmıştık. Kendilerinden forma sırtına da sponsor olmalarını rica ettik. Sağolsun bizi kırmadı ve 1 yıl süreli 200.000EURO karşılığında anlaşmaya vardık” dedi.

Yeşil-Siyahlı Kulüp, 2019-2020 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de Yukatel Denizlispor olarak anılacak. Kulüp formasının ön ve arka yüzünde Yukatel logosu, kolda Routecontrol, şortta Konforist Yukatel alt markalarının reklamları yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..