REKLAMI GEÇ

Yumlu: Futbolu Denizlispor’da bırakmak isterim

Yumlu: Futbolu Denizlispor’da bırakmak isterim

Denizlispor’un tecrübeli oyuncusu Mustafa Yumlu, Ankaragücü maçı sonrası yaptığı açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirterek, “Denizlispor’da çok mutluyum. Futbolu Denizlispor’da bırakmak isterim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 28 Temmuz 2020 Salı, 13:26

Denizlispor’da Ankaragücü maçı sonrasında yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Mustafa Yumlu, maç sonrası yaptığı açıklamada, yarı yolda takımı bırakıp giden kaleci Adam ve Barrow’u yerden yere vurmuş, takımı sattıklarını söylemişti.
Açıklamalarında Denizlispor’daki geleceğine ilişkin değerlendirmeler yapan Yumlu, maç sonu söylediklerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti.
Yumlu, “Pandemi dolayısıyla Türkiye’de olağanüstü şeyler yaşandı. Haliyle Türk futbolu da bu işten etkilendi. Takım olarak ligde kaldık. Kim ne derse desin bu başarıdır. Denizlispor’da çok mutluyum. Takımı yarı yolda bırakıp giden kaleci Adam Stachowiak ve Barrow ayıp ettiler. Bu olmamalıydı” diye konuştu.
Mustafa Yumlu son olarak ise sözleşmeyi Denizlispor’la yenilemek istediğini de söyleyerek, “Burada mutluyum. Futbolu Denizlispor’da bırakmak isterim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..