REKLAMI GEÇ

Yusuf Şimşek dönemi başladı

Yusuf Şimşek dönemi başladı

Denizlispor’da Serdar Dayat’tan boşalan teknik direktörlük görevine Yusuf Şimşek getirildi. Genç teknik adam taşın altına vücudunu koyduğunu söyledi, ‘mucize beklemeyin’ mesajı verdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 3 Ekim 2013 Perşembe, 13:09

Denizlispor’da Yusuf Şimşek dönemi başladı. Başkan Süleyman Urkay’ın istifasının ardından göreve getirilen Şimşek’in yardımcılıklarını Alaattin Gülerce, Gökhan Kılavuz Şaban Özdeç ve kaleci antrenörü Kıvanç Bozkurt yapacak.

Şemikler’deki Haluk Ulusoy tesislerinde futbolcularla tanışıp kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Yusuf Şimşek “Yuvama dönmekten mutluyum” dedi. Denizlispor’da yedi yıl geçirdiğini hatırlatan genç teknik adam; “Denizli benim yuvam. Denizli’den ayrıldım ama Denizlispor formasını hiç üstümden çıkarmadım” dedi.

Yeşil siyahlıları sezon başından beri dikkatle takip ettiğini söyleyen Yusuf Şimşek; “Biz taşın altına tüm vücudumuzu koyduk. Denizlispor’u layık olduğu yerlere getirmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Yeter ki şehirde birlik ve beraberlik olsun” dedi.

Takımın çok kötü ya da çok iyi durumda olmadığını söyleyen Şimşek; “Takımı şimdilik yeterli buluyorum. Önemli olan  bu oyuncuları en iyi şekilde kullanmak. Elimizde sihirli değnek yok ama başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

Teknik ekibine süreç içinde takviye yapabileceğini de açıklayan genç teknik adam, “İşimiz zor ama bu yükün altından kalkabiliriz” dedi.

Denizlispor’un yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’in ilk ziyaretçileri Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Emniyet Müdürü Zeki bulut oldu. Başkan Zolan, Denizli kentinin seferberlik ilan etmesi gerektiğini söyleyerek işadamlarını kulübe destek olmaya çağırdı. Yeni oluşacak yönetimin güçlü bir yönetim olması gerektiğinin de altını çizen Zolan, “Biz her yönetime destek olduk. Bundan sonraki yönetimlere de destek olacağız. Önemli olan şehrin en büyük markası olan Denizlispor’un layık olduğu yerlere gelmesi” dedi.

Zolan yeşil siyahlı takımın Yusuf Şimşek ile yeni bir yürüyüşe geçtiğini belirterek, “Denizlispor artık beyaz bir sayfa açtı. Yusuf’a güveniyorum. Başarılı olacağına da inanıyorum” dedi.

Emniyet Müdürü Zeki Bulut ise ziyarette kulübün durumu için Başkan Zolan ile birlikte bir haftadır değerlendirmeler yaptıklarını söyleyerek, “Bizim elimizden ne geliyorsa bunu fazlasıyla yaparız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

horoz   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 19:54

Yusuf Kaptan hoşgeldin der başarılar dilerim fakat bu şehrin sporunun üzerine karabulut gibi çöken akp nin Denizlisporun üzerinden elini çekmesini bekliyoruz sadece reklam için kullanıyorlar amaçları kendi reklamını yapmak şayet amaçları reklam olmasaydı Denizli spor bugün bu halde olmazdı sayelerinde 2.liğe düşmemek için mücadele ediyoruz başarılı başkan Mehmet Özsoya destek değil köstek olundu ve bu hale geldik ya tam destek verin yada elinizi temelli spordan çekin

yaşar sarun   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 18:33

Denizli seninle gurur duyuyor,inanıyorumki sen ve ekibinle HOROZUMUZ layık olduğ üst basamaklara çıkacak.Hoş geldin büyük kaptan…

Ali Caner   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 18:25

Sn.Yusuf Şimşek’i biz Denizliler olarak çok seviyoruz.inşallah başarılı olur.Denizliler olarak destek verelim,Yusuf Şimşek’in başını öne eğdirmeyelim.

FİKRET KOCAMAN   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 17:58

HOŞGELDİN BÜYÜK KAPTAN.MERAK ETME BU SEYİRCİN VE BU DESTEK VEREN BÜYÜKLERİN OLDUĞU MÜDDETCE HOROZUMUZUN BOYNU BÜKÜK OLMAYACAKTIR.HAYIRLI OLSUN,HOŞ GELDİN.

tavaslı   -  Bağlantı 3 Ekim 2013, 15:12

helalin var büyük kaptan,,inşaallah başaracaksın,,bu şehri bir araya getireceğine inanıyoruz…bu taraftar her zaman ki gibi seninle gurur duyacak,,