REKLAMI GEÇ

ZAFERİN MALİYETİ AĞIR OLDU : 1,3 MİLYON TL

ZAFERİN MALİYETİ AĞIR OLDU : 1,3 MİLYON TL

Denizlispor’a şampiyonluk kapılarını sonuna kadar açan maç Gençlerbirliği maçı oldu. Maç öncesi takıma ‘Primi bize bırakın’ diyen yönetim sahada gereğini yapan takımı soyunma odasında ödüllendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Mayıs 2019 Pazartesi, 10:40

Spor Toto 1. Lig’de evinde yaşadığı puan kayıpları nedeniyle endişe yaratan Denizlispor, maç fazlası ile farkı iki puana düşüren Hatayspor’un umutlarını deplasmanda bitirdi.

Lig lideri Gençlerbirliği’nin konuğu olan Horozlar, Deniz Vural, Recep Niyaz ve Kehinde’nin sayıları ile sonuca gitti 3-0. Bu galibiyet ile Denizlispor en yakın takipçisi ile puan farkını korurken liderle arasındaki farkı da bire indirdi.

MAÇ PRİMİ 50 BİN LİRA
Karşılaşma öncesi Denizlispor yönetimi Gençlerbirliği maçı galibiyet primini 30 bin lira olarak belirledi. Maç öncesi soyunma odasına giden yöneticiler futbolcuların prime ilişkin taleplerine ‘Maçı kazanın primi bize bırakın’ diye karşılık verdi. Karşılaşma sonunda kutlamalara katılan yönetim galibiyet primini 50’şer bin lira olarak belirledi.

1,3 MİLYON LİRA TUTUYOR
Yeşil siyahlı yönetimin belirlediği Gençlerbirliği maçı priminin toplamda kulüp kasasından 1,3 milyon lira çıkmasına neden olacak. Yeşil siyahlı futbolcular sezon sonunda süper lige çıkma primi de alacaklar. Diğer yandan Denizlispor yönetimi primleri ödeyebilmek için kaynak arayışı içine girecek ve Denizli’de yine destek için kapı kapı dolaşacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

UGUR   -  Bağlantı 6 Mayıs 2019, 16:30

SÜPER LİGE ÇIKINCA AYAK BASTI PARASI 35 MİLYON ALACAK ZATEN