REKLAMI GEÇ

ZAKARYA BERGDICH : ZOR BİR DEPLASMAN OLACAK

ZAKARYA BERGDICH : ZOR BİR DEPLASMAN OLACAK

Kart cezası nedeniyle Başakşehir karşısında forma giyemeyen Zakarya, Trabzon deplasmanının zor bir maç olacağını söyledi, puanlarla dönmek istediklerini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Aralık 2019 Cuma, 11:39

Yeşil siyahlıların kanat oyuncusu Zakarya Bergdich, görev verilmesi durumunda Trabzonspor karşısında forma giyebilecek.  Kart cezası nedeniyle Başakşehir maçında takım arkadaşlarını yalnız bırakan futbolcu, Trabzon’da kendilerini zor bir maçın beklediğini ama takım olarak hazır olduklarını söyledi.

Bireysel performansından ziyade takım performansının önemli olduğunu söyleyen Zakarya, “Bazen iyi bazen kötü performanslar ortaya koydum. Ancak önemli olan takım. Süper Lig çok zorlu ve kaliteli futbolcular var. Takım olarak ne yaptığımız önemli. Birbirimizi saha içerisinde tamamlamaya çalışıyoruz. Özellikle Mehmet Özdilek geldikten sonra toparlandık. Kendisi büyük bir futbolcuydu. Bize oynatmaya çalıştığı futbol ve felsefe benim çok hoşuma gidiyor. Elimizden geldiğinde sahaya bunu yansıtmaya çalışıyoruz” dedi.

Yeşil siyahlılarda fazla forma şansı bulamayan deneyimli isim Sedat Şahintürk ise Trabzonspor’un birbiri ile oynamaya alışık futbolculardan kurulu iyi bir takım olduğunu belirterek, “Biz de takım olarak birbirimize alışıyoruz. İyi mücadele edip puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..