REKLAMI GEÇ

ZEKİ YAVRU TABURCU EDİLDİ

ZEKİ YAVRU TABURCU EDİLDİ

Çaykur Rizespor maçının 64’ncü dakikasında girdiği bir kafa topu mücadelesinde yerde kalan Zeki Yavru sahayı sedyeyle terk etmişti. Dün akşamı hastanede geçiren futbolcu bu sabah taburcu edildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 24 Kasım 2019 Pazar, 14:16

Yukatel Denizlispor’un evinde Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 2-0 kazandığı karşılaşmada talihsiz bir olay yaşandı. Lopes’in kesik yediği ve Zeki Yavru’nun ilk 11’de başladığı karşılaşmanın 64’ncü dakikasındaki bir hava topu mücadelesi sonrası deneyimli futbolcu yerde kaldı.

Rakibi ile şiddetli bir çarpışma yaşayan Zeki’nin bilinci kayboldu, hakem ve futbolcular durumu fark ederek hemen sağlık ekibini sahaya çağırdı.

Hava topu mücadelesinde kafasının yan tarafına sert darbe alan Zeki Yavru’nun çarpışma sonrasında geçici olarak bilincini kaybettiği ve travma geçirdiği belirlendi. Sedye ile saha dışına alınan futbolcu hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yapılan kontrollerde futbolcunun hafif bir travma geçirdiği ve kanama izine rastlanmadığı öğrenildi. Sağlık ekibinin tedbiren oyundan aldırdığı futbolcu geceyi hastanede geçirdi. Bu sabah durumunda değişiklik görülmeyen futbolcu taburcu edildi. Yeşil siyahlı sağlık ekibi futbolcuyu bir süre dinlendirip, takip edecek. Bir kaç gün sonunda futbolcunun takımla çalışmasına izin verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..