REKLAMI GEÇ

ZEMİN PERŞEMBE GÜNÜ BİTİYOR

ZEMİN PERŞEMBE GÜNÜ BİTİYOR

Atatürk Stadı’ndaki tadilat çalışmalarında önemli bir bölüm sona erdi. Çim zeminin üçte birlik kısmı serildi, tribünlerde koltukların döşenmesine başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Temmuz 2019 Pazartesi, 11:15

Denizli Atatürk Stadı’nda köklü bir değişim gerçekleştiren Yukatel Denizlispor yönetimi çimlerin serilmeye başlaması ile biraz daha rahatladı.
Gece gündüz hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü statta geçtiğimiz gün tesfiyesi yapılan zemine çimlerin erilmesine başlanmıştı. Şimdilik 4 tır dolusu çim zemine serildi ve sahanın üçte birlik bölümü yeşil zeminle örtüldü. Tedarikçi firmanın 9 tır çim daha göndereceği ve serileceği öğrenildi. Zeminle ilgili çalışmanın perşembe günü sona ermesi bekleniyor. Yağış nedeniyle zaman kaybedilmesine rağmen zeminin sezona rahat bir şekilde yetişeceği öğrenildi.

Diğer yandan Atatürk Stadı’nın diğer kısımlarında da çalışmalar sürüyor.  Tamamlanan tribünlerde koltukların döşenmesine başlandı. Bu bölümde de sıkıntı yaşanmayacağı ve lige yetişeceği kaydedildi. Locaların yapımı sürerken, hakem odası, soyunma odası ve doping odası gibi kısımların çalışmalarına aynı alanda başka çalışmalar olduğu için başlanamadı.  Çalışmaları TFF yetkililerinin yanı sıra yayıncı kuruluş da yakından takip ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..