REKLAMI GEÇ

ZİRVE KARIŞTI LİG YENİDEN BAŞLIYOR!

ZİRVE KARIŞTI LİG YENİDEN BAŞLIYOR!

Denizlispor dün Osmanlıspor’a evinde kaybederek ligin kaderini bir kez daha değiştirdi. Ligin kalan bölümünde zirve mücadelesi daha da sertleşirken, play-offtaki takımlar şimdi ilk iki hesabı yapıyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 25 Şubat 2019 Pazartesi, 09:28

Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor dün sahasında Osmanlıspor’a 2-0 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Üst üste onuncu maçını kazanan konuk ekip puanını Denizlispor ile eşitleyerek zirveye kuruldu. İki takım arasındaki ikili averaj da bu skorla eşitlenmiş oldu. Bu arada Ümraniyespor’u ağırlayan Gençlerbirliği rakibini 2-1’le geçerek puanını 47’ye yükseltti, Denizlispor ve Osmanlıspor ile eşitledi. Böylece ligin zirvesindeki üç takım da aynı puana sahip oldu. Diğer yandan Denizlispor’un alt gruptan kopmasını engelleyen bu yenilgi aynı zamanda ligin adeta yeniden başlamasına neden oldu. 41 puan toplayan Ümraniyespor ile 40 puana ulaşan Hatayspor da ilk iki sıra içinde yer almanın hesaplarını yapmaya başladı.

HOROZ 4 HAFTA LİDER KALABİLDİ
Osmanlıspor’a kaybeden Denizlispor liderliği de terk etti. Yeşil siyahlılar ligin 19’ncu haftasında Gençlerbirliği’nin Altınordu karşısında aldığı yenilgi sonrası evinde Adana Demirspor’a 5 gol atarak liderlik koltuğuna oturmuştu. Horozlar lider girdiği 23’ncü haftayı ikinci sırada tamamladı. Ligde 23’ncü haftada alınan skorlar şu şekilde: Gazişehir Gaziantep 1 – Eskişehirspor 1, Karabükspor 1 – Elazığspor 3, Giresunspor 1- Altay 2, Adana Demirspor 3 – Altınordu 0,  Gençlerbirliği 2- Ümraniyespor 1, Boluspor 0 – Adanaspor 1, İstanbulspor 0 – Hatayspor 3, Balıkesirspor 2 Afyonspor 1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..