REKLAMI GEÇ

ZİYA ALKURT : BU ÇIKIŞ YENİ DEĞİL

ZİYA ALKURT : BU ÇIKIŞ YENİ DEĞİL

Denizlispor’un başarılı kanat oyuncusu takımın çıkışının geçen sezon başladığını hatırlattı, “En son ne zaman kaybettik biz de unuttuk. Böyle devam etmesi için çabalıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Ocak 2019 Çarşamba, 10:41

Gazişehir karşısında Horozların tek sayısını atarak üç puanın mimarı olan yeşil siyahlı kanat oyuncusu Ziya Alkurt dünkü antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gol atmanın kendisi için önemli olmadığını önemli olanın maç kazanmak olduğunu kaydeden futbolcu, “Önemli olan kazanmamızdı. Gazişehir ile aramızdaki puan farkını açmak istiyorduk. İstediğimiz aldık. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Denizlispor’un sezonun flaş takımı olarak değerlendirilmesine karşı çıkan futbolcu, “Bizim çıkışımız yeni değil. Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren çıkış halindeydik. Bu sezon da kaldığımız yerden devam ediloruz. Kendi adımıza beklenen bir gelişmeydi” dedi.

Şampiyonluğa olan inancın arttığını da hatırlatan Ziya Alkurt, “Maç haftadır yenilmiyoruz. Sayısını biz de unuttuk. Arada kazalar yaşayabiliriz ama olmasın diye çaba sarf ediyoruz. Sezon sonunda şampiyon olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Cünoo   -  Bağlantı 23 Ocak 2019, 11:04

Ziya Kardeşim Nazar Edeceksiniz. Bu Yıl Şampiyonluk Yakışıyor Memleketime Böyle Söylemlerden Kaçının. Kaybetmek Yok ALLAH yardımcınız Olsun Aslanlar.