REKLAMI GEÇ

ZİYA ALKURT’UN GOLÜNDEKİ STACHOWİAK DETAYI

ZİYA ALKURT’UN GOLÜNDEKİ STACHOWİAK DETAYI

Yeşil siyahlıların Gazişehir deplasmanından 3 puanla dönmesini sağlayan Ziya Alkurt’un golünde kaleci Stachowiak atağı başlatan vuruşu yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Ocak 2019 Pazar, 13:26

Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk kovalayan Denizlispor, Gazişehir deplasmanında Ziya Alkurt’un 40’ncı dakikasında attığı golle 1-0 kazanmasını bildi.
Yeşil siyahlıların deneyimli kanat oyuncusu bu sezon altıncı golüne imza atarken gol sonrası yeşil siyahlı takım büyük sevinç yaşadı.

Alkurt’a topu indiren ve golün asistini yapan Mehmet Akyüz deneyimiyle ve futbol bilgisi ile bir kez daha takımın lider ismi olduğunu gösterirken golde en önemli pay sahiplerinden biri de kaleci Stachowiak oldu.

Kale vuruşunu uzun kullanarak tam da Mehmet Akyüz’ün istediği noktaya göndermeyi başaran Polonyalı kaleci, geçen sezon formasını terlettiği Gazişehir Kulübü’nü bir kez daha pişman etti.

İki kez degajla bir kez de kale vuruşu ile Denizlispor hücumunu pozisyona sokmayı başaran deneyimli eldiven, uzun topları ile rakibi hazırlıksız yakalamayı başardı. Ziya’nın kaydettiği golün yanı sıra yine Polonyalı eldivenin uzun topuyla pozisyona girmeyi başaran Mehmet Akyüz yardımın gelmemesi nedeniyle net bir fırsatı değerlendirememiş oldu.
Deneyimli eldiven yeşil siyahlıların oyunu geride kabul ettiği dakikalarda kritik çıkışları ve kurtarışlarıyla da takım arkadaşlarına güven verdi. Üç puanın mimarlarından biri olan futbolcu geçen sezon Gazişehir’de 36 maçta forma giymişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..