REKLAMI GEÇ

ZİYA’NIN KALMASI İSTENİYOR

ZİYA’NIN KALMASI İSTENİYOR

Denizlispor sözleşmesi sona eren Ziya Alkurt ile yeniden masaya oturmayı planlıyor. Deneyimli kanat oyuncusunun süperligde de takımda olması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Haziran 2019 Cumartesi, 11:14

Denizlispor’un üç sezon önce ligden düşen 1461 Trabzon takımından transfer ettiği ve geride kalan üç sezonda olağanüstü verim aldığı Ziya Alkurt’un takımda kalması isteniyor.
Yeşil siyahlıların iki kez ligde kalma mücadelesi bir kez de şampiyonluk mücadelesinde büyük paya sahip olna futbolculardan biri olarak öne çıkan Ziya Alkurt takıma verdiği olağanüstü katkı ile taraftarın da sevgilisi konumunda.
28 yaşındaki kanat oyuncusu Denizlispor forması ile bu sezon 10 golün altına imza atarken asistleri ile de takım arkadaşlarını golle buluşturmayı ihmal etmedi.
1. Lig’de pek çok kulübün iştahını kabartan futbolcu ile yeşil siyahlı kurmaylar henüz bir görüşme gerçekleştirmedi. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren futbolcu ile süperligde de yola devam etmek isteyen Denizlispor yönetiminin bayram sonrasında futbolcu ile pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

Yeşil siyahlı kurmaylar tıkanan transfer çalışmalarına tatil dönüşü ağırlık vererek üst üste imzalar attırmayı planlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..