REKLAMI GEÇ

13 haftada şaşırtan 5 penaltı kararı

13 haftada şaşırtan 5 penaltı kararı

Ligde 13. Hafta geride kalırken Kızılcabölükspor aleyhine çalınan 5 penaltı kararı ile 8 çok değerli puandan oldu.

/ DENİZLİSPORHABER / 18 Kasım 2013 Pazartesi, 11:42

SELAMİ AYDIN / Özellikle deplasman maçlarında çok iyi bir performans ortaya koyan Kızılcabölükspor, Antalya’da yine penaltı mağduru oldu. Sarı kırmızılı ekip 13 haftada 5 kez penaltı kararı ile sarsıldı. Antalya temsilcisi Tekirova Belediyespor karşısında oyun üstünlüğünü eline geçiren Denizli temsilcisi, aleyhine çalınan penaltı kararının ardından oyundan düştü ve maçı 2-0 kaybetti. Bu tablo ile ilk kez karşılaşmayan sarı kırmızılı takımın yöneticileri hakem kararlarına ateş püskürüyor.

İŞTE O MAÇLAR

Kızılcabölükspor’u yakan ilk penaltı kararı Beylerbeyi deplasmanında geldi. Nazmi Candoğan’ın kafa vuruşuyla daha maçın 8. Dakikasında 1-0 öne geçen Mekik, 20. Ve 36. dakikalarda art arda çalınan iki penaltı kararı ile resmen biçildi. Beylerbeyi iki penaltı kararından sonra moral ve oyun üstünlüğünü kaybeden Denizli temsilcisini 4-1 yendi.

İkinci penaltı faciası Siirt’te oldu. Sarı kırmızılıların 2-0 önde olduğu karşılaşmanın 90+3. Dakikasında ev sahibi takım lehine bir penaltı kararı çıktı. Siirt temsilcisi farkı düşürdüyse de beraberlik için vakitleri yetmedi ve Mekik bu maçı kazandı.

Bergama Belediyespor deplasmanında yine 90+1. Dakikada çalınan penaltı kararı bu kez Kızılcabölük’ün iki puandan olmasına neden oldu. Maçın son bölümüne 1-0 önde giren sarı kırmızılılar bu penaltı ile galibiyeti kaçırdı.

Son olarak Tekirova Belediyespor deplasmanında çok iyi bir oyun ortaya koyan ve maçın hakimiyetini elinde bulunduran Denizli temsilcisi 39. dakikada aleyhine verilen penaltı kararından sonra maçtan düştü ve rakibi oyunu rahat kazandı.

BAŞKAN DURAN İSYAN ETTİ

Penaltı kararları konusunda görüşlerini denizlisporhaber.com’a açıklayan Başkan Osman Duran, “Ligde hiçbir takım aleyhine bu kadar çok penaltı kararı verilmedi” diye isyan etti. Bu güne kadar oyuncular üzerinde olumsuz bir etki yaratmaması için konuşmadığını söyleyen Duran, “Tekirova maçını kaybetmemizin en önemli faktörü hakem ve onun verdiği kararlardı. Olmadık bir pozisyonda penaltı kararı verdi. O ana kadar oyun üstünlüğü bizdeydi. Çok iyi oynuyor, pozisyonlar buluyorduk. Penaltıdan sonra oyun düzenimiz tamamen bozuldu. Moralimiz bitme noktasına geldi. Kazanabileceğimiz bir maçı yanlış hakem kararı ile kaybettik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..