REKLAMI GEÇ

3 TRANSFERLE İŞİ BİTİRECEK

3 TRANSFERLE İŞİ BİTİRECEK

Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran takıma üç takviye daha yapıp transfer defterini kapatacak.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 12:36

Denizli’nin 3. Lg’deki temsilcisi Kızılcabölükspor yeni sezonda kadrosuna sayılı takviye yapacak. Ana iskeleti koruyan sarı kırmızılılarda yönetim üç takviye daha yapıp transferi bitirmek istiyor.

Teknik Direktör Hasan Şermet ile yolların ayrıldığı Kızılcabölükspor’da kaleci Cihan, stoper Kaan ve Tayfun Sabri Gümüşoğlu ile yollar ayrılmıştı.

Sarı kırmızılılar iç transferde Ali Helvacı, Taygun Vurgun, Gökhan ve Mustafa Altun ile anlaşma sağlamış dış transferde de Yenal ile anlaşmıştı.

Takım içindeki dengeleri bozmak istemeyen Başkan Osman Duran takıma üç transfer daha yaparak sezon öncesi transfer dosyasını kapatmak istiyor.

Sarı kırmızılılara kaleci, stoper ve forvet kazandıracak olan Başkan Duran, bütçeyi de aşmamakta kararlı. Gelir olarak ligdeki diğer kulüplerin gerisinde yer alan Kızılcabölükspor her dönemyüksek bütçeli transferlerden kaçınarak planlamasına sadık kalmasını bildi. Bu dönem de aynı yöntemi izlemek isteyen Başkan Osman Duran, “Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu. Yeni transferlerle boşlukları dolduracağız. Takımımızı koruduk. Bir kaç takviye ile sezon başlayacağız. Sınırlı bütçeye sahibiz. Takım içindeki ahenge uyum sağlayacak yeni transferlerle yola devam edeceğiz. İyi bir sezon geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..