REKLAMI GEÇ

90’LARIN ADAMI FATİH YİĞEN

90’LARIN ADAMI FATİH YİĞEN

Darıca Gençlerbirliği maçında takımının eşitlik sayısını 90.ncı dakikada atan Fatih Yiğen bu kez Kırıkhan’ı aynı dakikada yıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Mart 2015 Cumartesi, 17:20

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off mücadelesini sürdüren Kızılcabölükspor evinde Kırıkhan’ı da devirerek yoluna devam etti. Sarı kırmızılılarda kaptan Fatih Yiğen yine bir son dakika sürprizi yaptı takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

Doğan Seyfi Atlı’daki mücadeleye hızlı başlayan Kızılcabölükspor istediği pozisyonları üretse de golü bir türlü bulamadı. İlk devrenin golsüz eşitlikle tamamlandığı maçta Kırıkhanspor son bölümde kalesine yaslanarak bir puanı korumak istedi.

Sarı kırmızılıların kullandığı köşe atışında Burak Gökbel’in kafa vuruşu kaleci Ömer’den dönerken kaptan Fatih Yiğen ayağının içi ile topu filelere bıraktı.

Sarı kırmızılıların deneyimli kaptanı Darıca Gençlerbirliği maçında da 90. dakikada gol atarak takımının beraberliğini sağlamıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk 7′ Hüseyin İriç’in ara pasında topla buluşan Emircan Sayar, topu sola çekti ve müthiş bir şut çıkardı. Top direği sıyırarak üstten auta gitti.

Dk 10′ Sağ kanattan İsmail Baydil’in getirdi. Ortaladığı topu Burak Gökbel indirdi. Çağlayan’ın yaklaşık 25 metreden şutu üstten auta gitti.

Dk 39′ Mustafa Altun’un nefis pasında sağ kanattan hareketlenen Semih Ceylan ortaya kesti. Gökhan Akıllı son anda topla Emircan’ın arasına girdi ve mutlak bir golü önledi.

Dk 41′ Emircan soldan ceza sahası içine girdi. İsmail Baydil’e çıkardı. İsmail’in şutu üstten auta gitti.

Dk 44′ Sağdan ceza sahası içine giren Emircan, Mustafa Altun’u gördü. Mustafa’nın nefis ara pasında Burak Gökbel, İzzet Canlıka’dan nefis sıyrıldı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Gökbel’in ceza sahası içinden vuruşunda kaleci Ömer iki hamlede topu kontrol etti.

Dk 48′ Yaşar Kayao’nun ara pasında Fatih Yılmaz defansın arkasına sarktı. Kaleci Asil bir libero gibi kalesinden çıktı ve topu uzaklaştırdı.

Dk 63′ Sağ kanattan yapılan ortada Fatih Yılmaz’ın vuruşunda Ahmet Aydın topu çizgiden çıkardı.

Dk 70′ Sağ kanattan yapılan ortada Semih Ceylan topu sektirdi. Arkada bomboş pozisyonda Ender Acar’ın vuruşunda Asil müthiş bir kurtarışla mutlak golü önledi.

Dk 73′ Emircan Sayar’ın nefis ara pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sedat Yahşi yaklaşık 25 metre topu sürdü. Kaleciyi çalımlamak isterken topu kaptırdı ve Takımımız mutlak bir golden oldu.

Dk 79′ Sağ kanattan Sedat Yahşi’nin ortasında Hüseyin Çelik’in müthiş rövaşatası defansa çarparak kornere gitti.

Dk 90′ Emre Fırtına’nın kullandığı köşe vuruşunda Sedat kafayı vurdu. Kaleciden dönen topu altı pasta Kaptan Fatih Yiğen tamamladı ve top ağlara gitti. 1-0

KIZILCABÖLÜKSPOR 1 KIRIKHANSPOR 0
STAT: Doğan Seyfi Atlı
HAKEMLER: Gökmen Karataş, Tolga Dede, Ali Etilikçi
KIZILCABÖLÜKSPOR: Asil Kaan Güler, Semih Ceylan, Özkan Taştemur, Çağlayan İrece, Ahmet Aydın, Mustafa Altun (59′ Sedat Yahşi) Fatih Yiğen, İsmail Baydil (70′ Emre Fırtına) Hüseyin İriç, Burak Gökbel (46′ Hüseyin Çelik)

KIRIKHANSPOR: Ömer Kısa, Abdurrahman Ayhanoğlu, İzzet Canlıka, Gökhan Akıllı, Yaşar Kayao, Sercan Uslu, Oğuz Kaan Hösük, Ender acar, Oğuzhan Baykal (86′ Güven Gürsoy) Cihat Kahraman (59′ Mehmet Yılmaz) Fatih Yılmaz (69′ çağrı Yasan)

GOL: 90′ Fatih Yiğen (Kızılcabölükspor)
SARI KART: Fatih Yiğen, Emir Can Sayar, Hüseyin Çelik, Çağlayan İrece (Kızılcabölükspor)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..