REKLAMI GEÇ

ALİ YALÇIN : 2 PUAN BIRAKTIK

ALİ YALÇIN : 2 PUAN BIRAKTIK

Bergama Belediyespor karşısında son vuruşlarda şanssızlık yaşayan Kızılcabölükspor, sezona galibiyetle başlama isteğini yerine getiremedi. Teknik Direktör Ali Yalçın, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Eylül 2018 Pazartesi, 12:41

TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezonu Bergama Belediyespor deplasmanında açan Kızılcabölükspor golsüz biten maçta bir puana razı oldu. Yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen sarı kırmızılılar, sezona üç puanla başlama arzusunu da yerine getirememiş oldu.

Maçı değerlendiren Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Takımının topa daha fazla sahip olduğunu buna karşın final pasları ve gol vuruşlarında etkisiz kaldıklarını söyleyen Yalçın, “Maça kontrollü başladık ve topla daha fazla oynayan taraf bizdik. Ama ilk yarıda final paslarında ve son vuruşlarda etkisiz kalınca gol pozisyonuna girmekte zorlandık. Rakibi de iyi analiz etmiştik. Duran toplarda etkili olduklarını biliyorduk ama yine de duran toptan iki pozisyon verdik. İkinci yarıda oyunun hakimiyeti tamamen bizdeydi. Bu devrede oyun olarak her şey istediğimiz gibi gelişti. Gol pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Özellikle son dakikalarda çok net pozisyonlarımız var. Sonuç itibari ile kazanabileceğimiz bir maçtan 1 puanla ayrıldık. Havada çok sıcak olmasına rağmen son dakikaya kadar oyuncularım kazanma adına ellerinden gelen her şeyi yaptı. Takımdan memnunum. Bardağın dolu tarafından bakarsak deplasmandan 1 puanla döndük. Lig uzun bir maraton ve deplasmanda alınan her puan altın değerinde” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..