REKLAMI GEÇ

Ali Yalçın: İç sahada hata yapmak yok…

Ali Yalçın: İç sahada hata yapmak yok…

İç sahadaki ikinci maçında da üç puanı sökerek alan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın, şampiyon takımların ortak noktasının iç saha galibiyetleri olduğunu söyledi. Yalçın; “İçerdeki maçlarımızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Eylül 2018 Salı, 10:33

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Adıpayaman 1954’ü 5-0’la geçen Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın karşılaşmayı değerlendirdi.
Takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve skor ürettiklerini kaydeden Yalçın, “Maç boyunca oyun üstünlüğünü bırakmadık. Yakaladığımız fırsatları kullandık. İyi futbolu farklı skorla süsledik. Bu iyi futbolu önümüzdeki maçlarda da sahaya yansıtmalıyız” dedi.

EKSİKLER TAMAMLANINCA…
Transferin son gününde takıma katılan Oğuzhan ve Hüseyin Atalay’ın uyum sürecini geride bıraktıklarını, takıma önemli katkılar verdiklerini kaydeden teknik patron Ali Yalçın, “Eksiklerimiz tamamlandığımızda ivmemiz daha da yukarı yükselecek. Oğuzhan ve Hüseyin’in oyunda olması biraz daha toparlanmamızı sağladı. Tüm oyuncularım 90 dakika mücadele etti ve hak ettikleri bir galibiyet aldı. Hepsini kutluyorum” dedi.

İÇERDE PUAN KAYBI İSTEMİYOR
Çatalcaspor’u ve Adıyaman 1954’ü iç sahada deviren Kızılcabölükspor iki maçta rakip kaleye 8 gol atarken kalesinde bir gol gördü. Teknik Direktör Ali Yalçın iç saha galibiyetlerinin önemine dikkat çekerek, “Şampiyonluğa giden yol iç sahada aldığınız skorlardan geçer. Şampiyon olmuş takımların ortak noktası iç saha galibiyetleridir. İçerde kesinlikle puan kaybetmemeliyiz. Dış sahadan aldığımız her puan kar olarak hanimize yazılır. Denizli’de hata yapmak istemiyoruz” dedi.

Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılılarda sakatlıktan çıkan Mustafa Altun çalışmalara başladı. Futbolcunun bir kaç hafta içinde hazır olması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..