REKLAMI GEÇ

İKİ TAKIMIN DA KAZANABİLECEĞİ BİR MAÇ OLDU

İKİ TAKIMIN DA KAZANABİLECEĞİ BİR MAÇ OLDU

Esenler Erokspor deplasmanında aldığı galibiyetle zirveyi bırakan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Ali Yalçın maçı değerlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Kasım 2018 Salı, 10:41

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Esenler Erokspor’a konuk olan Kızılcabölükspor zorlu deplasmandan 2-2’lik beraberlikle bir puan çıkardı. Sarı kırmızılılar yenilmezlik serisini 8 maça çıkarırken deplasmanda çıktığı altı maçın dördünde beraberlik elde etti.

Sarı kırmızılıların teknik patronu Ali Yalçın maçı değerlendirirken her iki takımın da kazanabileceği bir maç olduğunu söyledi.

Yalçın maça kötü başladıklarını kaydederek, “Maçın başında istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Rakibin iyi oyunu bizim istediklerimizi yapmamızı engelledi. Devreye 1-0 geride girdik. İkinci yarıda daha derli toplu bir görüntü sergiledik. Hücuma daha fazla çıktık ve aradığımız golleri peş peşe bularak öne geçtik. Erokspor’unda pozisyonları vardı ve son bölümde kalemizde golü gördük. Bol pozisyonlu seyir zevki yüksek bir karşılaşma oldu. İki takımında kazanabileceği bir karşılaşmaydı. Bana göre maçın hakkı beraberlikti. Bardağın dolu tarafından bakarsak deplasmandan 1 puanla döndük.’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..