REKLAMI GEÇ

ARTIK BU YÜKÜ KALDIRAMIYORUZ

ARTIK BU YÜKÜ KALDIRAMIYORUZ

Daha önce başkanlığı bırakan, baskılarla geri dönen Başkan Osman Duran yine yol ayrımında. Desteğin azaldığı Kızılcabölükspor kendini çevirmekte zorlanıyor. Başkan Duran; “Bu yükü kaldıramayacak duruma geldik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Aralık 2018 Çarşamba, 10:18

Kızılcabölükspor’a desteğin azalması yönetimin de isyan etmesine neden oldu. Daha önce aynı gerekçe ile başkanlığı sürdürmek istemediğini ve genel kurulda aday olmayacağını açıklayan fakat yönetim başta olmak üzere gelen baskılar üzerine fikrinden vazgeçirilen Başkan Osman Duran yine aynı yol ayrımına geldi.

Sarı kırmızılılar zorlaşan maddi koşulmların üstesinen gelemeyecek durumda. Yıllardır sınırlı kaynaklarla borçsuz bir kulüp olarak yaşamını sürdüren Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran son yaptığı açıklama ile durumun vehametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Artık yönetim olarak yükü kaldıramayacak noktaya geldiklerini söyleyen Başkan Duran, desteklerin azalmasından ve artan maliyetlerden şikayet etti. Ekip olarak hem maddi hem de manevi büyük fedakarlıklar yaptıklarını kaydeden Başkan Duran; “Artık bu yükü kaldıramayacak duruma geldik. Destekler azalıyor, maliyetler artıyor. Başta Kızılcabölük’lü hemşehirlerimiz olmak üzere tüm Denizli’li iş adamlarını ve Mülki amirlerimizi Kızılcabölükspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Türkiye’nin profesyonel liglerdeki tek mahalle takımı Kızılcabölükspor her sezon şampiyonluk yarışının içinde ama bir türlü üvey evlat statüsünden çıkamadık. Yıllardır süregelen bu başarı ne zaman ödüllendirilecek. Artık şehrin dinamitlerinin devreye girmesi gerektiğini düşünüyorum. Kızılcabölükspor 2.ligi hak ediyor. Ve bunu da başarabilirsek hep birlikte başaracağız’ diye

TFF 3. Lig’de en zorlu grupta yer aldıklarının altını çizen Başkan Osman Duran, ligde on takımın şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatarak; “Zzorlu bir grupta yer alıyoruz. Hem maddi güçleri, hemde lobileri güçlü olan bu il takımları karşısında elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Bu sezon da takımımız şampiyonluk yarışının içinde. Sakatlıklar ve cezalılarımız olmasaydı ilk yarıyı çok daha farklı bir noktada tamamlayabilirdik. Şuan liderle aramızda 3 puan var ve önümüzde 17 tane final maç var. İnşallah sezonun ikinci yarısında ilk yarıdaki performansımızın üzerine çıkarak ipi göğüslemek istiyoruz. Ben teknik heyet ve oyunculara güveniyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..