REKLAMI GEÇ

BAKANIN PROGRAMI DEĞİŞTİ, TEMEL ATMA TÖRENİ ERTELENDİ

BAKANIN PROGRAMI DEĞİŞTİ, TEMEL ATMA TÖRENİ ERTELENDİ

Kızılcabölükspor Sahası’nın temel atma töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin program değişikliği nedeniyle ertelendi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Mayıs 2015 Perşembe, 11:27

Yeni sezonda Kızılcabölükspor’un maçlarını oynamayı planladığı Kızılcabölükspor Sahası’nın temel atma töreni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin program değişikliği nedeniyle ertelendi. Bugün yapılması planlanan temel atma töreni Zeybekci’nin Aydın veGaziantep programlarına katılması nedeniyle ileri bir tarihe alındı.
En son Bölgesel Amatör Lig maçlarına ev sahipliği yapan Kızıhlcabölük Sahası proje tamamlandıktan sonra stat haline dönüştürülecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi stadın çevresinde düzenleme yapacak, soyunma odaları ve sosyal tesis gibi eksiklerini tamamlayacak. Tribünlerin yeniden yapılacağı tesise turnikeler yerleştirilerek profesyonel lig maçı oynanabilir statüsü kazandırılacak.
Tüm bu değişikliklerin 90 gün içinde tamamlanarak Kızılcabölükspor’un stadı kullanmasına olanak sağlaması planlanıyor. Geçen sezon maçlarının bir kısmını Tavas bir kısımını Doğan Seyfi Atlı ve bir kısmını da Atatürk Stadı’nda oynayan Kızılcabölükspor kendi tesislerinin tamamlanması halinde taraftarı önünde tüm sezonu geçirebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..