REKLAMI GEÇ

BAKIN ORADA KİM VAR?

BAKIN ORADA KİM VAR?

Kızılcabölükspor’un İstanbulspor’a attığı son saniye golüyle bir puanı aldığı maçın son pozisyonunda yine tanıdık bir isim vardı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 18 Mart 2015 Çarşamba, 10:46

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta play-off’a kalma mücadelesi veren Kızılcabölükspor, dün Denizli Atatürk Stadı’nda İstanbulspor’u ağırladı. Maçta geriye düştükten sonra baskıyı artıran, art arda pozisyonlar üreten ev sahibi aradığı golü ise maçın uzatma bölümünün son dakikası içinde buldu.

17032015_fatih_ic1

İŞTE O POZİSYON
Maçın uzatma bölümü 4 dakika olarak işaret edildikten sonra Kızılcabölükspor rakip kaledeki baskısını artırmış, İstanbulspor defansını adeta bunaltmıştı. Uzatmanın 3 dakikası geride kalırken takım olarak kapanan İstanbulspor pozisyon vermemekte kararlı görünüyordu. Sağ çaprazda topla buluşan Burak Yılmaz arka direk dibine topu gönderdi. Zor pozisyonda Fatih Yiğen kafası ile topu içeri çevirdi. Hüseyin Çelik göğsü ile topu Kıvanç’ın önüne bıraktı. Kıvanç düzgün bir vuruşla eşitlik sayısını kaydetti.

17032015_fatih_ic2

FATİH VARSA SORUN YOK!
Golde büyük emeği olan kaptan Fatih Yiğen bu sezon üçüncü kez bir maçın son saniyede çevrilmesinde etkisi oldu. Devre arasında Kızılcabölükspor’a transfer olan futbolcu daha önce Darıca Gençlerbirliği maçının uzatma bölümünde eşitlik sayısını kaydetmiş ve takımına bir puan kazandırmıştı. Yiğen 0-0 devam eden Kırıkhan maçında da kalecinin hatasını affetmeyerek uzatma bölümünün son dakikasında galibiyeti getiren golü kaydetmişti.

17032015_fatih_ic3

KENDİLERİNİ YERLERE ATTILAR AMA…

Maç boyunca İstanbulsporlu futbolcuların oyunu durdurma ve yavaşlatma girişimleri sarı kırmızılı futbolcu ve taraftarların büyük tepkisini çekti. 1-0 önde olan konuk ekibin futbolcuları herhangi bir pozisyona bağlı olmaksızın kendilerini yere bırakarak sağlık ekibi talep ediyor ve maçı yavaşlatmaya çalışıyordu. Hatta bu pozisyonlardan birinde İlyas Akan sarı kartla cezalandırılmış olmasına rağmen konuk ekip bu tavrını sürdürdü. Gol pozisyonundan bir dakika önce top Kızılcabölükspor’un ayağındayken Efe Berker ceza alanı ön çizgisi üzerinde yine kendini yere bıraktı. Emre Can topu dışarı atmaya hazırlanırken kaptan Fatih Yiğen tecrübesini ortaya koydu ve oyuna devam etmesini, topu dışarı atmamasını istedi. Gol de bu pozisyonun devamı olan dönen toptan geldi.

17032015_fatih_ic4

SON DAKİKA GOLLERİNE ALIŞTIK
Kızılcabölükspor bu sezon hem rakip kalede hem de kendi kalesinde sıklıkla son saniye golü gördü. Geçen sezon oyunun son bölümlerinde yediği gollerle altın değerinde puanlar kaybeden sarı kırmızılılar bu sezon da aynı alışkanlıklarını sürdürdü. Darıca Gençlerbirliği, Kırıkhan ve İstanbulspor maçlarında atılan son saniye gollerinin yanı sıra 4-0 kazanılan Tutap Şekerspor golünde Çağlayan maçın uzatma bölümünde dördüncü golü atmıştı. Niğde deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin golü de Emre Fırtına tarafından 88. dakikada atılmıştı.

Mekik, Ankara Adliye deplasmanında 2-0 önde götürdüğü maçın eşitlik golünü uzatma dakikalarında yemiş ve iki puan bırakmıştı. Aynı durum iki hafta önce Manavgat deplasmanında da yaşanmış ve maç 90+5. dakikada yenen golle 4-4 sona ermiş, Kızılcabölükspor yine iki puan bırakmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..