REKLAMI GEÇ

Başkan Duran: İyi oynayarak kazanmak güzel

Başkan Duran: İyi oynayarak kazanmak güzel

Ligde dört maç aradan sonra maç kazanan Kızılcabölükspor’da keyifler yerine geldi. Başkan Osman Duran çıkışlarının süreceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ekim 2014 Pazartesi, 11:26

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor ilk hafta Çorum Belediyespor galibiyetinin ardından sonraki dört maçta sadece bir puan alabilmişti. Bu süreçte gol sıkıntısı yaşayan sarı kırmızılı Tavas temsilcisi 6. haftada evindeki Tire 1922 maçını Burak Yılmaz’ın tek golü ile kazanmasını bildi. Alınan galibiyet kötü gidişe ‘dur’ derken camianın da moralini yükseltti.

‘İYİ OYNAYARAK KAZANDIK’
Denizlisyporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Başkan Osman Duran iyi oynayarak kazandıklarına dikkat çekti. Haftalardır takımın iyi futbol oynamasına, maçları domine etmesine rağmen kazanamadığını hatırlatan Kızılcabölükspor Başkanı, “İyi oynayarak kaybetmek bizi üzüyordu. Tire maçı da yine böyle başladı. Takım çok iyi oynadı, maçı domine etti. Bir patlama yapmamız gerekiyordu. Bu maçı kazanarak bu patlamayı gerçekleştirdik” dedi. Teknik heyet v futbolcuları kutlayan Duran, “Sahada çok iyi mücadele vardı” dedi.

EN GENÇ VE DÜŞÜK BÜTÇELİ TAKIMIZ
Takımın geride kalan beş haftada sadece bir gol atabilmesine ilişkin soruları da yanıtlayan Başkan Duran, “Bizim en büyük sıkıntımız gol atamamak. Onu başarmış olsak zaten bundan daha iyi yerde olurduk. Genç bir kadromuz var. 3.ligin en düşük bütçeli ve en genç yaş ortalamasına sahip takımız. Yaş ortalamamız 20,5. Doğası ile tecrübe sorunumuz var. İlerleyen süreçte daha iyi solacağız” dedi. Duran ortaya koydukları futbol karşısında rakipler tarafından da takdir edildiklerini hatırlatarak, “Daha şimdiden diğer takımların devre arasında almak istedikleri oyuncularımız var. Bu iyi yolda olduğumuzun da en güzel göstergelerinden biri” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..