REKLAMI GEÇ

BAŞKAN DURAN’DAN İŞADAMI ÇINAR’A ZİYARET

BAŞKAN DURAN’DAN İŞADAMI ÇINAR’A ZİYARET

Başkan Osman Duran ve yönetimi Kızılcabölükspor’un destekçilerinden Özçınar Mermer’in sahibi Selahattin Özçınar’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Eylül 2018 Pazartesi, 12:47

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, sarı kırmızılı kulübe her zaman destek olan Özçınar Mermer’in sahibi Selahattin Çınar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Aynı zamanda yönetim kurulu üyesi Caner Çınar’ın babası da olan işadamının Kızılcabölükspor’un arkasında durarak gücüne güç kattığına değinen Başkan Osman Duran desteği için teşekkür etti.

Başkan Osman Duran yaptığı açıklamada; “Selahattin Çınar abimiz sağ olsun her zaman yanımızda. Her sezon olduğu gibi yine bu sezon başında da bizlere büyük destekleri oldu. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa maddi ve manevi anlamda hep yanımızda oluyor. Yoğun iş temposunun arasında maçlarımızı da yakından takip ediyor. Kendisinin her zaman yanımızda olduğunu bilmek bizleri dahada güçlü kılıyor. Maddi olarak kısıtlı bütçelerle büyük işler ortaya koyuyoruz. O yüzden bizim için kulübün her kuruşu çok önemli. Şuana kadar kulübü borçsuz bir şekilde buralara kadar getirdik. Selahattin Çınar gibi iş adamlarımızın destekleriyle kulübümüz daha üst seviyelere gelebilir. Bu yüzden tüm Denizli’li iş adamlarımızın desteklerini bekliyoruz. Buradan başta şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz adına Özçınar Mermer yönetim kurulu başkanı Selahattin Çınar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..