REKLAMI GEÇ

Başkan Duran’dan mutlusu yok

Başkan Duran’dan mutlusu yok

Bu sezon 5 kritik maçta sahanın çilesini çeken Kızılcabölükspor, zorlu kupa mesaileri öncesi çim zemine ayak basmayı başardı. Başkan Osman Duran şimdi daha mutlu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Kasım 2016 Çarşamba, 14:02

Kısıtlı imkanlarla ayakta kalmaya çalışan Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran çim saha mutluluğu yaşıyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden lig maçı için Doğan Seyfi Atlı Stadı’nı isteyen sarı kırmızılı başkan nihayet olumlu yanıt aldı.

Bayburt Özel İdare maçını çim zeminde oynayacak olan sarı kırmızılılar bu sezon kendi evindeki maçlarda adeta tel tel dökülmüştü.

İLK SİNYAL İLK HAFTADA
Kızılcabölük Sahası’nın en düşük boy standardında olması ev sahibi kulübün de işini zorlaştırdı. Küçük sahada kapanan rakipleri çözmede ciddi sıkıntı yaşayan Kızılcabölükspor hedefi olan takımlara karşı ise üstünlük kurmasını bildi.

Ligin ilk haftasında Sancaktepe takımına iki puan bırakan sarı kırmızılılar 24 Erzincan, Cizre ve Kütahyaspor maçlarında da aynı sorunları yaşadı. Evinde Tekirdağ’a kaybeden Mekik tek galibiyetini Van BBSK karşısında almıştı.

KUPADA FARK GÖRÜLDÜ

Türkiye Kupası mücadelesinde aynı sahada üç önemli rakibini ağırlayan sarı kırmızılılar açık oynayan rakiplere karşı zorlanmadı. Eleme maçında ilk önce Altay’ı 5-2 geçen sarı kırmızılılar daha sonra TFF 1. Lig ekibi MErsinspor’u 5-1 ile devirdi. Son olarak 2. Lig temsilcisi Kocaeli Birlik’i ağırlayan Kızılcabölük rakibini 2-1 yenerek gruplara kalmıştı.

DÜŞME HATTINA GERİLEDİLER
Kendi sahasında kaybettiği puanlar nedeniyle ligde düşme hattına gerileyen Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran uzun süredir sahayı değiştirmek istiyordu. Türkiye Kupası maçlarını statü gereği Denizli Atatürk Stadı’nda oynayacak olan sarı kırmızılı takım yeniden çim zemine alışabilmek için Doğan Seyfi Atlı Stadı’nı istedi.

Başkan Osman Duran daha iyi sonuçlar almayı beklediğini söyleyerek, “Bu sezon Kızılcabölük Sahası’na gelen rakip takımlar özellikle oyun anlamında kapanarak orta sahayı geçmiyorlar ve kontradan bir gol bulabilirsek mantalitesiyle oynuyorlar. Gol bulamazlarsa da maçı 0-0 bitirip bizim gibi zor deplasmandan 1 puan almaya çalışıyorlar. Bu durum bu sezon bizi çok zorluyor. Her maç 90 dakika baskılı oynuyoruz, adeta oyunu rakip sahaya yıkıyoruz ama gol yollarında boşluk bulamıyoruz. Sahanın da küçük olması rakip takımların işine geliyor. O yüzden maçlarımızı Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynamak için talepte bulunduk.

Onlarda bizim bu özel durumumuzu anlayışla karşıladılar ve sahalarını bize tahsis ettiler. Lig ve kupa maçlarında Doğan Seyfi Atlı Stadı’nı bize tahsis eden başta Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a, Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanımız Sayın Rüşan Uzunoğlu’na, Yönetim kurulu üyeleri Sayın Mehmet Teke ve Sayın Akın Çelik’e kulübüm adına teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..