REKLAMI GEÇ

BAŞKAN OSMAN DURAN GİZLİ KAHRAMANLARI AĞIRLADI

BAŞKAN OSMAN DURAN GİZLİ KAHRAMANLARI AĞIRLADI

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran bu sezon saha içi reklamları ile sarı kırmızılı kulübe katkı koyan firmaların temsilcilerini misafir etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Kasım 2018 Cuma, 11:25

Kendi imkanları ile ayakta kalmaya çalışan 3. Lig temsilcisi Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran bu yıl kulübe katkı koyan ve reklam veren firma sahiplerini ağırladı.  Marla Restaurant’ta gerçekleşen yemeğe sarı kırmızılı yönetim kurulu, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Ertan Gürgün firma temsilcileri katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte geçmişten günümüze kadar gelen sürecin anlatıldığı bir video izlendi.

Yemekte Basın Sözcüsa Ahmet İlem açılış konuşmasını yaptı. Sarı kırmızılıların amatörden bu yana yükseliş macerasını anlatan İlem, “İlk sezondan itibaren her yıl üzerine koyarak, çıtayı yükselterek ilerleyen ve sürekli hedefte yer alan bir Kızılcabölükspor oluşturduk. Son üç sezonda iki kez final oynayarak 2.ligin kapısından döndük. Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalarak tarih yazdık ve Trabzonspor gibi büyük bir takımı Denizli’ye getirdik. Bundan çok değil 5 sene önce Trabzonspor ile maç yapacağımızı söylesek kimse buna inanmazdı. Ama biz bunu başardık. Osmanlıspor, Konyaspor, Sivasspor Gibi Süper Lig takımları ile karşılaştık. Denizli’yi her zaman en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Biz her ne kadar profesyonel bir takım olsak da amatör ruhumuzu hiçbir zaman kaybetmedik ve kaybetmeyeceğiz. Bu süreçte de kulübün imkanlarını en iyi şekilde kullanarak Türkiye’de belki de bir elin parmakları kadar olan borçsuz kulüpler arasına adımızı yazdırdık” diye konuştu.

ÖMRÜMÜ KIZILCABÖLÜKSPOR’A ADADIM
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ise gecede yaptığı konuşmada ömrünün dörtte birini kulübe ayırdığını söyleyerek; “10 sezon önce devraldığımız Kızılcabölükspor’umuzu üst üste kazandığımız şampiyonluklarla profesyonel lige çıkardık ve Denizli futbolunda büyük bir başarıya imza attık. Türkiye’nin profesyonel liglerdeki tek mahalle takımı olarak gösterdiğimiz başarılarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandık. Gittiğimiz tüm şehirlerde takdir edilen, gıpta ile bakılan bir takımımız var. Kızılcabölükspor ve Kızılcabölük ismini tüm Türkiye’ye duyurduk. Her sezon üst sıralarda yer alan bir Kızılcabölükspor oluşturduk. Son üç sezonda da iki kez final heyecanı yaşadık ve 2.ligin kapısından döndük. Trabzonspor gibi Türkiye’nin 5 büyük takımından birini burada misafir ettik. Denizli’nin iki profesyonel takımından biri olarak ilimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Her sezon başlangıcında gelirlerimize göre belirlediğimiz bütçeyle yola çıkıyoruz. Deyim yerindeyse ayağımızı yorganımıza göre uzatarak kulübümüzü bugünlere kadar borçsuz bir şekilde getirdik. Başta şahsım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimizle yeri geldi işimizden, yeri geldi ailemizden fedakarlıklar gösterdik. Maddi ve manevi ne gerekiyorsa elimizi taşın altına sokmaktan hiç çekinmedik. Bu sezon yine emin adımlarla hedefimize ilerliyoruz. İl takımlarının bütçeleri ve lobileri karşısında zorlansak da bu sene o kupa inşallah Kızılcabölük’e gelecek. Tabi ki şu aşamada desteklerin artması bizlerin elini dahada güçlendirecektir. Siz değerli iş adamlarımız bizleri hiçbir zaman boş çevirmediniz. Her zaman takımımızın yanında oldunuz. Ben diyorum ki gelin hep birlikte bu sezon Kızılcabölükspor’umuzu 2.lige çıkaralım. 2.ligin heyecanını hep birlikte yaşayalım” diye konuştu.

Kızılcabölükspor’un Kızılcabölük’ün büyük bir değeri olduğunu belirten Ertan Gürgün, “Biz her zaman Kızılcabölükspor’umuzun başarıları ile gurur duyduk. Bir mahalle takımı olarak gösterdiğimiz bu başarı küçümsenemeyecek büyüklükte. Osman Duran başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Takımımızı bu seviyelere kadar getirdiler. Tabi ki bu başarıda siz değerli sponsorlarında büyük payı var. Hep birlikte inşallah bu sezon şampiyonluğa ulaşırız. Bugüne kadar ki destekleriniz ve bundan sonraki yapacağınız destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılcabölükspor’un her kuruşunun futbola harcandığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun ise gecede yaptığı konuşmada; “Bizler kulüpteki pazar masrafını bile en ucuz nereden alabiliriz, paramızı nasıl doğru kullanabiliriz diye düşünüyoruz. Sizlerin bizlere katkılarını en iyi şekilde kullanıyoruz. Şundan çok net bir şekilde emin olabilirsiniz. Burada her kuruş futbola harcanmaktadır. Böyle bir yemek organizasyonu düşünüldüğünde de hemen yönetici kardeşlerimiz elini ceplerine attı ve bu yemeği organize ettiler. Bugüne kadar böyle fedakarlıklarla geldiğimiz içinde kulübümüzün hiçbir yere borcu yoktur. Biz burada olduğumuz sürece kulübümüzün önümüzdeki seneleri hiçbir şekilde ipotek altına almayız ve aldırtmayız. Bugüne kadar bizlere her zaman destek oldunuz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..