REKLAMI GEÇ

BAŞKANDAN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

BAŞKANDAN TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Kızılcabölükspor çok zorlu bir viraja giriyor. Sarı kırmızılılar bir haftada üç lig maçı oynayacak. ilk sınav oan Van BBSK maçı için Başkan Osman Duran taraftara çağrı yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 28 Şubat 2019 Perşembe, 10:51

TFF 3. Lig 2. Grup’taki Denizli temisilcisi Kızılcabölükspor, ligde zorlu bir virajdan geçiyor. Hafta sonunda Elaziz Belediye deplasmanında kazanarak zirveye bir kez daha ağırlığını koyan sarı kırmızılılar birbirinden zorlu üç maçı 8 gün içinde yapacak.

Sarı kırmızılılar ilk olarak Cumartesi günü play-off mücadelesi veren Van BBSK’yı konuk edecek. Sarı kırmızılılar Denizli’deki bu maçın ardından Çarşamba günü İzmir’de Karşıyaka’nın konuğu olacak. Kızılcabölükspor son olarak yine Pazar günü Kemerspor’u ağırlayacak.

Üç maçını da kazanarak ligde zirvede yer almak isteyen sarı kırmızılıların ilk hedefi zorlu VAN BBSK maçı. Başkan Osman Duran bu maçta taraftara büyük görev düştüğünü belirterek destek istedi. Karşılaşmanın cumartesi günü oynanacağını hatırlatan Başkan Duran, “Herkesi Kızılcabölük Stadı’na bekliyoruz” dedi.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadıklarını kaydeden Duran, “Bergama Belediyespor ve Çatalcaspor maçlarında hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Sezon içerisinde inişler ve çıkışlar olabiliyor. Önemli olan olumsuz havayı kısa tutabilmek. Bizde o süreci kısa sürede atlatarak toparlandık ve son 4 haftada 10 puan toplayarak yeniden üst sıralara tırmandık. Bu hafta yine rakiplerimizden biri olan Van Büyükşehir Belediyespor’u konuk edeceğiz. Hedefimiz kazanarak liderle puan farkını kapatmak. Takıma güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı da bu önemli maça davet ediyorum. Onların desteği çocuklar için her zaman itici güç olmuştur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..