REKLAMI GEÇ

Bedava 3 puan

Bedava 3 puan

İflasını açıklayan Siirtspor ligden düşürülünce Kızılcabölükspor haftayı maç yapmadan geçirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 16 Mart 2014 Pazar, 13:06

SELAMİ AYDIN / Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızımcabölükspor haftayı maç yapmadan fakat 3 puan alarak geçiriyor. Sarı kırmızılı takımın rakibi Siirtspor’un haftalar önce amatör kümeye düşürülmesi nedeniyle bu haftayı bay geçirecek olan Mekik aynı durumu ikinci kez yaşıyor.

Daha önce de Belediye Bingölspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle Kızılcabölükspor evinde üç puanı hükmen almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu bugün Tavas İlçe Stadı’nda saat 13:30’da oynanması gereken karşılaşma için hakem ataması da yapmadı. Programdan çıkarılan maç için Kızılcabölükspor’un sahaya gidip rakibi beklemesi gerekmedi.

SİİRT’E NELER OLDU?
Bir dönem süperligde de mücadele eden Siirtspor şirketleşmesinin ardından kötü günler yaşamaya başlamıştı. Son olarak 3. Lig’e kadar gerileyen Siirtspor Derince Belediyespor maçına çıkmadığı için TFF tarafından ligden ihraç edildi. İhracın ardından 6 karşılaşma geçti ve Siirtspor’un rakipleri hükmen 3’er puan aldı. Siirtspor ile aynı durumda olan Belediye Bingölspor maçı ise yok hükmünde sayıldı. Doğu temsilcisi bu sezondan itibaren yeni yapılanma sürecini başlatıyor. Adını 1969 Siirtspor olarak değiştirmeyi planlayan kulüp, borçlarından arınarak sıfırdan başlayacak. Daha önce iflas kararı alan kulüp Türkiye Futbol Federasyonu’na ligden çekilme kararını bildirse de federasyon işlemlerini Futbol Disiplin Talimatı’na dayandırarak yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..