REKLAMI GEÇ

Bir sezon daha takımın başındalar

Bir sezon daha takımın başındalar

Başkan ve yönetim bu sezonki performanslarından memnun olduğu tüm teknik ekiple gelecek sezon sonuna kadar anlaştı.

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Nisan 2014 Perşembe, 11:36

SELAMİ AYDIN / Denizli’nin 3. Lig 1. Grup’taki temsilcisi Kızılcabölükspor’da yönetim ile teknik kadro arasında yeni bir anlaşma sağlandı. Ligde 38 puanla 11. basamakta yer alan Kızılcabölükspor’da Teknik Direktör Hasan Şermet, Sportif  Direktör Hakan Dolutaş, yardımcı antrenörler Seyfettin Kurtulmuş, Serkan Görgeç ve kaleci antrenörü Ali Müslim Oğraş ile bir yıllığına daha anlaşıldı. Mekiğin  teknik ekibi iki yıldan bu yana takımın başında bulunuyordu. Bu sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan teknik ekiple 2014-2015 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmış oldu.

DURAN: HOCALARIMIZDAN MEMNUNUM
Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran teknik kadrodan son derece memnun olduğunu söyledi. Kızılcabölükspor olarak iki sezondur hedeflerine ulaştıklarını hatırlatan Duran, “İlk sezon 3. Lig’e çıkma hedefi koyduk. Bu hedefi gerçekleştirdik. Bu sezon için ise büyük beklentiler oluşturmadık. Önce ligi tanımak, alışmak istedik. Bu nedenle hedefimizi sadece ligde kalmak olarak belirmemiştik. Bu hedefi de gerçekleştirdik. Gelecek sezon için henüz bir planlama yapmadık ama bu yıldan farklı olarak daha iyi yerleri hedefleyeceğimiz kesin” diye konuştu.

BU TAKIMA DESTEK OLUNMALI
Kızılcabölükspor’un Denizli’de  önemli işler başardığına işaret eden Başkan Duran, “Biz Denizlili evlatlarımızı Türk Futbol’una kazandırmaya çalışıyoruz. Denizli amatör futbolunda parlayan yeteneklerimize şans tanıyoruz. Denizli’de futbolun gelişmesine, kentin tanıtımına katkı koyduğumuza inanıyoruz. Ama yeterince destek görmüyoruz. Kentimizin büyüklerinden Kızılcabölükspor’a da destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.

HEDEFLERİMİZİ DEĞİŞTİRİRİZ
Kentin ileri gelenlerinin Denizlispor’a ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’a katkı koyduklarını hatırlatan Duran, “Ben amatörden aldığım çocuklarla bu başarıyı sağladım. Eğer bize destek olunursa hedeflerimiz  değişir ve büyür. Bu takım Denizli’nin takımıdır. Ona destek olursak daha iyi yerlere gelir, önemli başarıların altına imza atar” diye konuştu.

PAHALI TRANSFERLER YAPMAM
Pahalı transferlerden her zaman kaçındığını, Denizli’nin çocuklarına şans verme taraftarı olduğunu hatırlatan Başkan Duran, “Şu anda Denizli amatör liglerinde takip ettiğimiz bazı futbolcular var. Onları da gelecek sezonda kadromuza katmayı planlıyoruz. Bize destek olunduğu sürece yetenekli çocuklar yetiştireceğimize inanıyorum. Bizde yetişen futbolcular da Denizlispor’da forma giysin, eğer ortaya bir hedef koyarsa Denizli BBSK’nde forma giysin” diye konuştu.

BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKTIM
Pek çok futbolcunun önünü açtığını söyleyen Başkan Osman Duran;  “Özel İdare’de forma giyen Burak’ı kadromuza kattık. O da çok iyi bir çıkış gösterdi. Herkes beğeniyle izliyor. Bereketlispor’dan Sedat’ı aldık. O da aynı çıkışı gösterdi.  Denizlispor’da yetişen fakat bonservisiyle Ofspor’a verilen Tugay Kaçar’ı yeniden kazandık. O da iyi çıkış gösterdi. Biz bazı şeyleri başarıyoruz. Kızılcabölükspor Denizli futbolu için bir şanstır” dedi.

İKİNCİ LİGE ÇIKMA MÜCADELESİ VERİRİM
Kızılcabölükspor’un sınırlı olanaklarla bu başarının altına imza attığını kaydeden Başkan Duran, “Bize şu ana kadar destek olunsaydı ikinci lige çıkma mücadelesi veren bir takım olurduk. Takımın içine iki tecrübeli ağabey dahil ederek pek çok şeyi değiştirirdik. Gelecek sezon daha büyük hedeflere ulaşmak istiyoruz. Daha yetenekli oyuncular yetiştirmeyi arzuluyoruz. Bu konuda yalnız bırakılmamalıyız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

engin çeber   -  Bağlantı 10 Nisan 2014, 14:49

kalpten giden adam ben de öle zannettim:)ali müslimin yeri kesinlikle denizlispordur. Ali Müslim çok şey katar denizlispora

kalpten giden adam   -  Bağlantı 10 Nisan 2014, 12:04

Az daha yüreğime inecekti Özcan Bizati diye.