REKLAMI GEÇ

BU BAŞARI MUCİZEDİR

BU BAŞARI MUCİZEDİR

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran taraftara seslenip yarı final maçında destek istedi. Duran büyük bütçeli il takımları arasından sıyrılıp play-off oynamayı ise ‘mucize’ olarak nitelendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Mayıs 2019 Çarşamba, 09:44

TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonu beşinci sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan Kızılcabölükspor, yarı final ilk maçında İstanbul temsilcisi Esenler Erokspor’u ağırlayacak.
Zorlu karşılaşma Cuma günü Kızılcabölük Sahası’nda oynanacak.
Maç öncesi kulübün resmi sitesinden taraftara seslenen Başkan Osman Duran destek istedi, tribünlerin tamamen dolması gerektiğini hatırlattı.

Denizli’yi bu sezon da en iyi şekilde temsil ettiklerini söyleyen Duran 2. Lig hedeflerini tekrarladı.

Sezon başında ortaya koydukları hedefe ulaştıklarını ilk beş içinde yer alarak play-off oynamaya hak kazandıklarını kaydeden Duran, “Bir çok büyük bütçeli il takımı arasından sıyrılıp play-off oynamak bence mucizedir” dedi.

Yaşadıkları puan kayıpları olmasa ligi zirvede tamamlayabileceklerini hatırlatan Duran; “Talihsiz puan kayıpları yaşamasaydık ligi çok rahat 1.sırada tamamlayabilirdik. Hayırlısı yeniden play-off oynamamız yönündeymiş. Artık tamamen bu maçlara odaklanmış durumdayız. Son 4 sezonda 3.kez play-off heyecanını yaşayacağız ve yaşatacağız. Bir mahalle takımı olarak bu seviyelere ulaşabilmek kolay değil. Maddi ve manevi çok fedakarlıklar yapıyoruz. Büyük bütçeli birçok il takımının arasında play-off oynayabilmek özellikle bir mahalle takımı olarak bana göre mucizedir. Bu mucizeyi her sezon gerçekleştiren bir Kızılcabölükspor var. Takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Tüm taraftarlarımızı da cuma günü maçımıza bekliyoruz. Erokspor karşılaşmasında tüm Denizli’nin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..