REKLAMI GEÇ

Bu filmi görmüştük!

Bu filmi görmüştük!

Son dakika golü ile Ankara Adliyespor karşısında galibiyeti kaçıran Kızılcabölükspor geçen sezon da aynı kaderi yaşamıştı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 4 Kasım 2014 Salı, 12:29

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’taki Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor, Tavas’taki maçta Ankara Adliyespor karşısında 2-0 öne geçmesine rağmen skor avantajını koruyamadı ve son bölümde kalesinde gördüğü gollerle sahadan bir puanla ayrıldı. Sarı kırmızılılar aynı takım karşısında aynı duruma geçen sezon da düşmüştü.

SON MAÇTA NELER OLDU?
Kızılcabölükspor, evindeki Ankara Adliyespor maçına çok kötü başladı. İlk yarım saatte rakip kaleye gidemeyen sarı kırmızılılar ikinci yarıda oyuna Çağlayan İrece ve Güney Gürbüz’ün girmesi ile pozisyon üretmeye başladı. 49. dakikada Mustafa Tahran’ın golü ile öne geçen Mekik 73’te Burak Gökbel ile farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra skoru korumaya yönelen sarı kırmızılılar 82. dakikada Murat Almış’ın golüne engel olamayınca rakibine cesaret verdi. 90+3. dakikada Aldulsamet’in kullandığı serbest vuruşu gole çevirmesi ise Kızılcabölük’ün sahadan bir puanla ayrılmasına neden oldu.

GEÇEN SEZON DA BU FİLMİ YAŞAMIŞTIK
Kızılcabölükspor geçen sezonki Ankara Adliyespor maçında da aynı senaryoyu yaşamıştı. Denizli’deki maçta 17. dakikada Engin Ersin ile öne geçen sarı kırmızılılar 50. dakikada Gökhan Sürücü ile farkı ikiye çıkarmıştı. 72. dakikada kalesinde Onur’un golünü gören Mekik maçın uzatma bölümlerinde Murat Almış’ın golüne engel olamamış ve yine bir galibiyeti kaçırarak tek puana razı olmuştu.

SON DAKİKA ÇİLESİ
Kızılcabölükspor’un son dakikalarda yaşattığı hayal kırıklıkları bu iki maçla sınırlı değil. Oyunun son bölümünü bir türlü doğru oynayamayan sarı kırmızılılar geçen sezon Fatih Karagümrük karşısında 1-0 öndeyken 90. dakikada Recep Akkemik’in golüne engel olamamış ve galibiyeti kaçırmıştı. Bergama Belediyespor deplasmanında da Mustafa Tahran ile öne geçmesine rağmen 90+1. dakikada rakibine penaltı şansı tanımış ve Turgay An’ın golü ile yine bir puana razı olmuştu.

GERİ ÇEVİREMEDİĞİ MAÇLAR
Maçların son bölümlerinde konsantrasyon kaybı yaşayan Tavas temsilcisi Kızılcabölükspor sadece galibiyeti kaçırdığı maçlarda değil, geriye düştüğü maçlarda da son dakika şokları yaşadı. Bu sezon Manavgat karşısında eşitlik sayısını bulabilecek onlarca pozisyon üretmesine rağmen golü bulamayan Mekik, defansında verdiği büyük boşluklar nedeniyle 84. dakikada kalesinde ikinci golü gürmüştü. Daha sonra Hüseyin Çelik’in penaltı golü sadece skoru değiştirmiş ve konuk ekip maçı 2-1 kazanmıştı.

Kızılcabölükspor bu sezon Zonguldak Kömürspor karşısında da aynı duruma düştü. 1-0 geride giden maçta rakip kalede gol ararken pozisyon vermiş, 90. dakikada Burak Yılmaz’ın ters vuruşu ile kalesinde ikinci golü görerek maçtan kopmuştu.

Geçen sezon Beylerbeyi deplasmanında da aynı durum yaşanmıştı. Sarı kırmızılılar 2-1 gerideyken rakip kaleye art arda ataklar gerçekleştirmiş fakat defansında büyük boşluklar vermişti. 86’da Osman Talha 90’da ise Cem’in golleri ile Beylerbeyi maçı 4-1 kazanmıştı.

Yine geçen sezon Tekirova Belediyespor deplasmanında aynı senaryo yaşandı. 1-0 gerideki Mekik yüklenirken 87. dakikada kalesinde gol gördü ve maçı 2-0 kaybetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..