REKLAMI GEÇ

Bu üçlü menajerlerin kıskacında

Bu üçlü menajerlerin kıskacında

Kızılcabölükspor’da bu sezon gösterdikleri performansla herkesin dikkatini çektiler.

/ DENİZLİSPORHABER / 25 Nisan 2014 Cuma, 09:41

Türkiye’de tüm profesyonel liglerde mücadele eden takımlar içinde en genç kadroya sahip takım olan Kızılcabölükspor’un oyuncuları da gözden kaçmıyor. Sarı kırmızılı ekipte bu sezon gösterdikleri performansla öne çıkan kaleci Asil Kaan Güler, orta saha oyuncuları Burak Gökbel ve Tugay Kaçar menajer ve scout ekiplerin takibinde.

ASİL’E İKİ TALİP VAR
Denizlispor’da bir süre A2 takımda görev aldıktan sonra Kızılcabölükspor’a kiralanan kaleci Asil Kaan Güler’in iki önemli taliplisi bulunuyor. İzmir’in köklü kulüplerinden Göztepe’nin takibindeki genç kaleciyi Eskişehirspor da izlemeye aldı. Eskişehirspor scout ekibinin bir süredir futbolcuyu izlediği biliniyor. Göztepe kulübü yöneticilerinin Kızılcabölükspor yönetimi ile bu transferin gerçekleşmesi konusunda temasa geçmek istediği öğrenilirken, sarı kırmızılı kulüp futbolcunun Denizlispor’a ait olduğunu hatırlattı.

20 yaşındaki kaleci bu sezon ikisi kupa maçı olmak üzere 33 maçta görev aldı. Sezonu tek sarı kartla tamamlayan Asil Kaan, maçlarda gösterdiği performansla beğeni topluyor.

BURAK KURTARILDI
Denizli’de BAL ligi ekiplerinden İl Özel İdarespor’un oyuncusu olan Burak Gökbel ise kızılcabölükspor’a devre arasında transfer oldu. Mekikle 2018 yılına kadar kontrat yapan 20 yaşındaki Burak Gökbel 13 maçta oynadı ve bu maçların yedisinde ilk 11’de görev aldı. Genç futbolcu attığı üç golle takımına katkı koyarken, orta sahada adeta takımın dinamosuydu. Kariyerinin şu ana kadar en önemli çıkışını gerçekleştiren Burak için pek çok PTT 1. Lig takımının izleme ekipleri oluşturduğu biliniyor. Genç futbolcu transfer döneminin en çok talep edilen ismi olacağı konuşuluyor.

TUGAY KENDİNE GELDİ

Denizlispor altyapısından yetişen 20 yaşındaku Tugay Kaçar’ın da taliplilerinin sayısı her geçen gün artıyor. Tıpkı Burak gibi PTT 1. Lig kulüplerinin takibine giren başarılı orta saha oyuncusu geçirdiği ağır sakatlığın ardından Ofspor’dan alınmıştı. Kızılcabölükspor’da ikinci bir şans bulan Tugay oynadığı 9 maçta iki gol atarak skora katkı koydu, oyunuyla Teknik Direktör Hasan Şermet’in en önemli kozları arasına girmeyi başardı.

TUN TEMKİNLİ KONUŞTU
Kızılcabölükspor’da Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun bu sezon oyuncularının izlendiğini hatta bazılarının talep edildiğini doğrularken, “Bizim kulüp olarak en önemli amaçlarımızdan biri de Denizlispor’da direkt oynayacak oyuncular yetiştirmek. Bu çocuklar henüz yolun başındalar. Kendilerine tanınan şansı iyi kullandılar. İyi bir performans ortaya koydular. Üç arkadaşımızla önümüzdeki sezon yeniden birlikte olmak istiyoruz. Eğer Denizlispor bu arkadaşlarımızı değerlendirirse saygı duyarız. Bize ait oyunculara gelecek teklifleri ise öncelik Denizlispor’a ait olmak üzere değerlendiririz” diye konuştu.

DURAN DENİZLİSPOR’U İŞARET ETTİ
Kızılcbölükspor Başkanı Osman Duran ise Kızılcabölükspor’un hedefleri arasında oyuncu yetiştirmek olduğunu hatırlatarak, “Bu sezon ligde hedefimize ulaştık. Hedeflerimizden biri de Denizli amatöründeki oyuncuları profesyonel lige kazandırmak, onların gelişimini sağlamaktı. Bugün geldiğimiz durum bu konuda da başarılı olduğumuzun göstergesi. Kızılcabölükspor’da oynayan her oyuncunun yetişip Denizlispor’da oynamasını isterim. Benim işaret edeceğim tek kulüp kentimizin takımı Denizlispor’dur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

horoz tusem   -  Bağlantı 25 Nisan 2014, 15:14

sn edıtor burak devre arası değil sezon başında il özel idarenınde beş kuruş bonservis parası istemeden bu çocuğun istikbalını gördüğü için kızılcabölüğe vermişdir. burak gelişime açık bır oyuncu bır çok menejerde onu ızlıyor bunlardan bırıde trabzon