REKLAMI GEÇ

DAHA FAZLA DESTEKLE DAHA BÜYÜK İŞLER YAPABİLİRİZ

DAHA FAZLA DESTEKLE DAHA BÜYÜK İŞLER YAPABİLİRİZ

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran yeni yıl mesajında tüm Türkiye’de adlarından söz ettirdiklerini söyledi, “Daha fazla destekle daha büyük işler yapabiliriz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ocak 2020 Perşembe, 09:44

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran kulübün resmi sitesinden yeni yıla ilişkin bir mesaj yayınladı. Duran, ‘Büyük Kızılcabölükspor Ailesi’ başlığı ile paylaştığı mesajında bir mahalle takımı olarak gösterdikleri başarıları hatırlattı, daha fazla destekle daha büyük işler başarabileceklerini söyledi.

Kulübü büyük bir titizlik ile yönettiklerine değinen Başkan Duran mesajında; “2019 kah sevindiğimiz kah üzüldüğümüz bir yıl olarak geride kaldı. Son 4 sezonda 3.kez play-off heyecanı yaşadık ve yaşattık. Kızılcabölükspor’umuz Denizli’yi en iyi şekilde temsil eden, başarılarla bizleri gururlandıran bir takım olmaya bu yılda devam etti. Türkiye’nin her bölgesinde Kızılcabölükspor adından söz ettirdi. Bir mahalle takımı olarak neler yapabileceğimizi tüm Türkiye’ye tekrar göstermiş olduk. 2019/2020 sezonunun ikinci yarısında da geçen sezon gösterdiğimiz yüksek performansı göstereceğimize eminim. Daha fazla desteklerle daha büyük işler yapabiliriz. Tüm Denizli’nin Kızılcabölükspor’a destek olması en büyük isteğim. Bizler kendi işimizi nasıl yönetiyorsak kulübümüzü de o titizlikle yönetiyoruz ve borçsuz bir kulüp olma özelliğini devam ettiriyoruz. Yönetim kurulu üyelerimle, teknik heyetimizle, oyuncularımızla, taraftarlarımızla oluşturduğumuz aile ortamının, birlik ve beraberliğimizin 2020 yılında da devam etmesi en büyük arzum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..