REKLAMI GEÇ

Denizlispor’un kaptanı Kızılcabölükspor yolunda

Denizlispor’un kaptanı Kızılcabölükspor yolunda

Sarı kırmızılılar takıma ağabeylik yapması için Fatih Yiğen’i transfer etmek istiyor.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 9 Ocak 2015 Cuma, 15:32

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor sürpriz bir transfer yapmak istiyor. Sarı kırmızılı Tavas temsilcisi, ikinci devrede takıma ağabeylik yapması için Denizlispor’un eski kaptanlarından Fatih Yiğen ile görüşüyor. 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Altay’da forma giyen tecrübeli futbolcu kulübü ile arasındaki pürüzleri gidermesi durumunda Kızılcabölükspor’a imza atacak. Başkan Osman Duran, Fatih Yiğen ile ilgilendiklerini doğrularken, “Futbolcunun kulübü ile arasında giderilmemiş pürüzler var. Fatih bu sorunları çözdüğünde bize gelmesinde bir sakınca olmayacak” dedi.

Denizlispor’da 6 sezon geçiren Fatih Yiğen, Denizli futbol camiası tarafından yakından tanın bir isim olarak dikkat çekiyor. Yeşil siyahlı forma ile 6 sezon mücadele eden tecrübeli orta saha oyuncusu 132 maça çıktı ve 12 de gol kaydetti.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da yıldızı parlayan Fatih Yiğen, Denizlispor’dan ayrıldıktan sonra Göztepe’ye transfer olmuştu. Futbolcu sezon başında Altay ile kontrat imzalamıştı.

TRANSFER FATİH’LE BİTİRİLECEK
İlk devrenin hem ortalarında hem de son bölümünde bazı futbolcuları ile yollarını ayıran Kızılcabölükspor son olarak kaleci Hasan’dan da vazgeçmişti. Kadroda derinliğin sağlanmasını isteyen Teknik Direktör Hasan Şermet’e transfer desteği yapan yönetim, Nazilli Belediyespor’dan orta saha oyuncusu İsmail Baydil, boşta olan defans oyuncusu Kemal Keçeci, Sandıklıspr’dan Celal, Çorumspor’dan Kıvanç, Ankara Demirspor’dan Mustafa Altın gibi oyuncuların yanı sıra Emircan Sayar’ı da takıma dahil etti. Kızılcabölükspor yönetimi, Denizli BBSK’dan FErhat ve Halide Edip Adıvarspor’dan ise Halim’i alarak takımın kaleci sorununu da giderdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..