REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’YE 2. LİG TAKIMI OLARAK DÖNECEĞİZ

DENİZLİ’YE 2. LİG TAKIMI  OLARAK DÖNECEĞİZ

Kızılcabölükspor’da gözler final maçına çevrildi. Sarı kırmızılı başkan Osman Duran, Ankara’daki finalden Denizli’ye 2. Lig takımı olarak döneceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mayıs 2018 Pazar, 18:04

Denizlili futbolseverlerin yıllardır beklediği şampiyonluk kupası Kızılcabölükspor’la kente gelecek. Son dönemlerde ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’un aksine play-off’lara kalma başarısı gösteren Kızılcabölükspor, 2. Lig’e yükselme final maçında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Sarı kırmızılı Denizli temsilcisi rakibi ile Çarşamba günü Ankara’daki Osmanlı Stadı’nda karşılaşacak. Final maçı öncesi açıklama yapan Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Denizli’ye 2. Lig takımı olarak döneceklerini söyledi.

Kısıtlı olanaklarla her yıl hedef koyan bir takım oluşturduklarını söyleyen Başkan Duran, “Bir mahalle takımı olarak il takımlarıyla mücadele etmemize rağmen başarımızdan ödün vermedik. İki sezon önce 2.ligin kapısından dönmüştük. O maçta çok büyük tecrübeler yaşadık. O tecrübeler doğrultusunda final maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Kızılcabölükspor camiası artık ikinci lige hazır. Final maçını kazanarak Denizli’ye 2.Lig takımı olarak dönmek istiyoruz. Teknik heyete ve oyunculara inancım tam. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Sahada gereken mücadeleyi göstereceklerdir. Başta Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Başkanlarımız olmak üzere tüm değerli protokolü bu önemli günde yanımızda görmek istiyoruz. Tüm Denizli halkını ve taraftarlarımızı da maçımıza bekliyoruz. Onların desteği bizler için itici güç olacaktır. Şampiyonluk kupasını hep birlikte kaldıracağız. Ankara’ya ücretsiz otobüs kaldırıyoruz. Tüm taraftarlarımızın isimlerini bir an önce yazdırarak bu muhteşem güne tanıklık etmelerini istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..