REKLAMI GEÇ

Deplasman Fatihi Kızılcabölükspor

Deplasman Fatihi Kızılcabölükspor

Kızılcabölükspor evinde kötü sonuçlar alsa da deplasmanda rakiplerini titretiyor. Sarı kırmızılılar deplasman performansı bakımından grubunun lideri…

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Kasım 2013 Perşembe, 11:02

SELAMİ AYDIN / Başkan Osman Duran’ın ‘Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olmak’ dediği Kızılcabölükspor ortaya koyduğu futbol ve topladığı puanlarla bu hedefin çok daha ötesine geçeceğini kanıtladı. Sarı kırmızılılar her ne kadar evinde istediği sonuçları almasa da deplasmanda grubunun en korkulan takımı olmayı başardı.

Spor Toto 3. Ligi 1 Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor 12 hafta sonunda topladığı 18 puanla sıralamada 9. basamağa yerleşti. Mekik 12 maçlık periyotta rakif fileleri 18 kez havalandırırken kalesinde de 14 gol gördü.

TAM BİR DEPLASMAN FATİHİ

Sarı kırmızılılar deplasman performansı bakımından ligin en iyi takımı konumunda. Çıktığı 6 deplasman maçının 4’ünü kazanan birinden de tek puan çıkaran Mekik sadece bir kez rakibine boyun eğdi. Deplasman maçlarında 14 gol atan sarı kırmızılılar kalesinde 6 gol gördü ve 13 puan topladı. Hasan Şermet’in öğrencileri ilk deplasman maçı olan Belediye Bingölspor maçını 4-0 kazandı. Beybeyi deplasmanında 4-1 kaybeden Kızılcabölükspor son dört deplasmanında yenilmedi. Sırasıyla Adıyamanspor’u 2-0, Ankara Adliyesi’ni 4-0 ve Siirtspor’u 2-1’le geçen mekik son deplasman maçı olan Bergama Belediyespor karşılaşmasından da 1-1’lik beraberlikle puan kurtardı.

EV TAM BİR FACİA

Sarı kırmızılı takım deplasmanda gösterdiği başarılı evinde ise gösteremedi. Evindeki maçlarda taraftarına bir kez galibiyet sevinci yaşatan Mekik, evi Tavas’ta çıktığı son iki lig mücadelesinde de taraftarına üç puan hediye edemedi. İç saha performansına göre grubunun 16. sırasında  yer alan Mekik 6 maçlık periyotta 3 yenilgi, iki beraberlik ve bir galibiyet elde etti. Kızılcabölükspor rakip fileleri 4 kez havalandırırken kalesinde 8 gol gördü ve evinde 5 puan topladı. Ligin açılış maçıda Ümraniye’ye evinde kaybeden Mekik bir sonraki lig maçında Ankara Demirspor’u taraftarının önünde 2-0’la geçti. Ardından dört iç saha maçında galibiyeti bulamayan sarı kırmızılılar K.Maraş Belediyespor’u 3-0 ve Trabzon Akçaabat’a 2-0 kaybetti. Sivas 4 Eylül ve Peyes Belediyespor maçları ise içerde tek puanın kurtarıldığı maçlar olarak kayıtlara geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..