REKLAMI GEÇ

Devir iddialarına Kızılcabölükspor yönetiminden yanıt

Devir iddialarına Kızılcabölükspor yönetiminden yanıt

Kızılcabölükspor’un Denizlispor’a devredildiği yönündeki iddialara sarı kırmızılı kulüpten yanıt geldi. Yapılan açıklamada Denizlispor’un talebi doğrulandı fakat lig bitmeden bir karar verilemeyeceği duyuruldu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 25 Mart 2019 Pazartesi, 16:00

Daha önce Denizli Büyükşehir Belediyespor’u bünyesine alan buna karşın aynı sezon profesyonel ligden düşmesine engel olamayan Denizlispor bu kez Kızılcabölükspor’u pilot takım yapmak istiyor.

Sarı kırmızılı kulübün Denizlispor’a devredildiği yönündeki iddiaların ortaya atılmasından sonra Kızılcabölükspor yönetiminden bir açıklama geldi.
Açıklamada Denizlispor Başkanı Ali Çetin’in talebi doğrulanırken kulübün yoluna devam ettiği bu yöndeki kararın Kızılcabölük’ün önde gelenleri ile bir araya gelip görüşülmeden verilemeyeceği kaydedildi.

Kızılcabölükspor’un bugün yaptığı yazılı açıklamasında; “TFF 3.Lig 2.Grup’ta yer alan Kızılcabölükspor’umuzun, Denizlispor’a devir edildiği yönünde iddialar üzerine açıklama gereği duyulmuştur.

Kızılcabölükspor’umuz 2012/2013 sezonunda bölgesel amatör ligde şampiyonluğa ulaşarak tarihinde ilk kez profesyonel lige yükselmiş ve aralıksız olarak 6 sezondur ilimizi 3.ligde temsil etmektedir. Kulübümüz bu süreçte her türlü zorluklara, maddi imkansızlıklara rağmen ilimizi en iyi şekilde temsil etmiş, 2 kez play-off finalinde kaybederek 2.ligin kapısından dönmüştür. Kulüp başkanımız Osman Duran bu süreçte her zaman Denizlispor ile iyi ilişkiler kurmuş ve Denizlispor’a oyuncu kazandırmayı temel bir prensip edinmiş, deyim yerindeyse Denizlispor’a pilot takım görevi görmüştür. Denizlispor başkanı sayın Ali Çetin’in Kızılcabölükspor’u, Denizlispor bünyesine katma talebi doğrudur. Kulüp başkanımız Osman Duran takımımızın şuan şampiyonluk yarışında olduğunu, lig devam ederken böyle bir devrin olmasının söz konusu olmadığını, Kızılcabölük’ün önde gelenleri olduğunu ve bir takım görüşmeler yapılıp net kararın sezon sonunda verilmesi gerektiğini Denizlispor başkanı Ali Çetin’in kendisine söylemiştir. Şuan için Kızılcabölükspor’un Denizlispor’a devir edildiği yönündeki iddialar gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız” görüşlerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..