REKLAMI GEÇ

Duran: 3. Lig’de misafir değiliz

Duran: 3. Lig’de misafir değiliz

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtladı, hedeflerini anlattı.

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Kasım 2013 Cumartesi, 12:17

SELAMİ AYDIN/ Denizli’nin 3. Lig’deki iki temsilcisinden biri olan, bu sezon ilk kez bir profesyonel ligde mücadele ediyor olmasına karşın çok iyi bir gelişim göstererek üst sıraları zorlayan Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran ile hedeflerini konuştuk.

Kızılcabölükspor’un mütevazi bir kadroya sahip olduğunu hatırlatan Duran, “Sınırlı bütçeye ve olanaklara sahip bizim gibi kulüplerin izlemesi gereken yolu izliyoruz” dedi.

Ligde hedeflerini ‘kalıcı olmak’ olarak gösteren Duran, “Profesyonel lige ilk çıkışımızda tüm bu fırsatları kaybetmek istemiyoruz. Bu yıl üst liglere çıkmak gibi bir hedefimiz yok. Öncelikle bu lige alışmak ve kalıcı olmak istiyoruz. Lige tutunmayı başarırsak ilerleyen yıllarda daha olgun hedefler ortaya koyabiliriz” diye konuştu.

ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERE

Takım kadrosunu oluştururken gençlere öncelik tanıdıklarını söyleyen Başkan Duran, “Biz BAL Ligi’nde mücadele ederken de şimdi de gençlerimize güvendik. Bundan sonra da güveneceğiz. Takımımızın yaş ortalaması düşük. Bunun saha içinde olumlu ve olumsuz yönlerini yaşıyoruz ama hiçbir arkadaşımızdan şikâyetçi değilim. Tüm oyuncularımdan memnunum. Özellikle yöremizde gençlerin spora katılımını sağlamak, onların içinden Türk futboluna kazandırabileceğimiz yetenekleri ortaya çıkarmak için çok büyük çaba sarf ediyoruz” dedi.

ÇOK EMEK HARCADIM

Kızılcabölükspor’un 3. Lig’e çıkması için çok fazla emek gerektiğinin altını çizen Duran, “Biz yöremizdeki taraftarlarımıza söz vermiştik. O sözümüzü tutmanın, Kızılcabölükspor’u 3. Lige çıkarmanın gururu içindeyiz. Bunu amatör bir ruhla yaptık. Hem biz yöneticiler hem de takımımız amatör bir ruhla mücadele etti. Hala o ruhu muhafaza ediyoruz. İlerleyen yıllarda takımımız oturdukça daha büyük başarıların altına imza atacaktır” dedi.

ALTYAPI GÖZBEBEĞİ

Sarı kırmızılı kulüpte Başkan Osman Duran’ın en çok önem verdiği konuların başında altyapı geliyor. Daha birkaç yıl öncesine kadar altyapı takımı bulunmayan kulüp  bugün Denizli’deki akademi liglerinde başarıları ile adından söz ettiriyor. Kızılcabölük’e bağlı semt köyleri ve çevredeki yakın köylerden gelen öğrencilerden kurulu olan akademi takımları gelecekte Denizli futboluna büyük yetenekler kazandırmayı planlıyor. U15 ve U17 takımlarında Türkiye finallerine giden U16’da ise Denizli ikincisi olan Kızılcabölükspor’da Başkan Duran, “Altyapı takımlarımızın başarısı, öğrencilerimizin gayretini büyük bir keyifle takip ediyorum. Benim en çok önem verdiğim konu altyapı. Onlar için her fedakarlığı yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

DENİZLİ_Lİ   -  Bağlantı 9 Kasım 2013, 16:14

BİR KIZILCABÖLÜKLÜ OLARAK TAKIMIMIZLA GURUR DUYUYORUM YAPAMAZ DEYENLERE KARŞI BUYUK BİR BAŞARI GOSTERDİK ŞİMDİ ONLAR BİZE DEĞİL BİZ ONLARA GÜLÜYORUZ BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM MEKİK SPOR .