REKLAMI GEÇ

Fatih Yiğen = 6 puan

Fatih Yiğen = 6 puan

Çatalcaspor deplasmanında 90+2’de gülen Kızılcabölükspor’da Fatih Yiğen yine bir son dakika golü attı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 6 Nisan 2015 Pazartesi, 13:52

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Kızılcabölükspor’un devre arasında kadrosuna kattığı tecrübeli orta saha oyuncusu Fatih Yiğen, bu sezon dördüncü kez bir maçta takımını kurtaran isim oldu. Deneyimli kaptan son saniyelerde 3 gol attı bir de asist yaptı ve takımının puan almasını sağladı.

EMİR PENALTIYI YAPTIRDI
Play-off mücadelesi veren Kızılcabölükspor haftayı Çatalce deplasmanında geçirdi. Maçta iyi oynamasına rağmen 1-0 geriye düşen sarı kırmızılılar, üst üste pozisyonlar üretse de golü bir türlü bulamadı. Maçın uzatma bölümünde baskısını iyice artıran sarı kırmızılılarda Emir Can Sayar bireysel çabası ile iki rakibini geçtikten sonra ceza sahası içinde düşürüldü. Hakem Emrah Yılmaz penaltı noktasını gösterdi.

KAPTAN SORUMLULUK ALDI
Maçın 90+2. dakikası geçilirken kaptan Fatih Yiğen sorumluluk aldı ve penaltı atışının başın geçti. Fatih’in topu attığı köşeyi iyi tahmin eden Çatalcaspor kalecisi Sercan penaltı atışını kurtardı. Kaptan Fatih pozisyonunda devamında topu boş kaleye göndererek takımının eşitlik sayısını kaydetmiş oldu.

FATİH’İN KAZANDIRDIĞI PUANLAR
Sarı kırmızılıların kaptanı bu sezon dört maçta puan alınmasına doğrudan katkı koydu. İlk olarak Darıca Gençlerbirliği maçının uzatma bölümünde sahneye çıkan kaptan takımının eşitlik sayısını kaydetmişti. Daha sonra Kırıkhan maçında 90+4. dakikada kaleci hatasını değerlendirerek galibiyet golünü kaydetmişti. Son olarak İstanbulspor maçında maçın yine 90+4. dakikasında zor pozisyonda arka direk dibinde kafa ile topu içeri çevirmiş, Kıvanç golü yapmak yerine topu daha müsait durumdaki Hüseyin’e bırakmış, Hüseyin ise golü kaydederek eşitliği sağlamıştı.

SAKATLIĞINA RAĞMEN OYNADI
Niğde Belediyespor maçında sağ ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlığı bulunan Fatih Yiğen hafta içindeki antrenmanlarda düz koşu yapmakla yetinmişti. Fizyoterapist eşliğinde tedavisi sürdürülen Fatih ağrılarına rağmen Çatalcaspor maçında takımını yalnız bırakmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..