REKLAMI GEÇ

FİNAL AŞKINA

FİNAL AŞKINA

Kızılcabölükspor yarı final maçında yarın Esenler Erokspor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar normal sezonda rakibi ile yenişememişti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Mayıs 2019 Perşembe, 11:28

TFF 3. Lig 2. Grup play-off eşleşmesinde Esenler Erokspor ile karşılaşacak olan Kızılcabölükspor evindeki ilk maçta avantajlı bir skor elde etmek istiyor. Bu sezon ikinci lige yükselmek isteyen sarı kırmızılılar yarı final ilk maçında ağırlayacağı rakibi ile normal sezonda iki kez karşılaşmış her iki maçın da kazananı çıkmamıştı.

Cuma günü 15:00’te Kızılcabölük Sahası’nda oynanacak mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden Burak Pekkan yönetecek.
Bugün son çalışmasını Şirinköy Stadı’nda gerçekleştiren sarı kırmızılılar maç kampına girecek. Kızılcabölükspor’da eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

Diğer yandan sarı kırmızılıların başarılı oyuncusu İlyas Ural taraftarlara çağrıda bulunarak destek olmalarını istedi.

Takım olarak tamamen Esenler Erokspor maçına kilitlendiklerini belirten İlyas Ural, “34 haftalık periyotta hedeflediğimiz noktaya ulaştık ve geçen yıl olduğu gibi bu senede play-off oynamaya hak kazandık. Bizler oyuncular olarak elimizden geleni yaptık ve yapacağız. Bu maçta da taraftarlarımızdan özveri bekliyoruz. Esenler Erokspor maçında tribünleri doldurarak 90 dakika boyunca bizlere destek olacaklarına inanıyorum. Onların desteği bizler için her zaman itici güç olmuştur. Başaracaksak hep birlikte başaracağız. Tüm taraftarlarımızı Esenler Erokspor maçına bekliyoruz. Avantajlı bir skorla rövanş maçına gitmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..