REKLAMI GEÇ

FUTBOLCULAR YÖNETİMİ BEKLİYOR

FUTBOLCULAR YÖNETİMİ BEKLİYOR

Kongresi ertelenen Kızılcabölükspor’da takımın büyük çoğunluğunun sözleşmesi sona erdi. Buna karşın futbolcular yeni yönetimin şekillenmesini bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Mayıs 2019 Pazartesi, 12:17

TFF 3. Lig’de bu sezon play-off oynayan Kızılcabölükspor, olağan genel kurulda yönetimini tazeleme şansı bulamadı. Sarı kırmızılı kongre üyelerinin çoğunluğu oluşturamaması nedeniyle seçimler 16 Haziran’a kaldı.
Başkan Osman Duran’ın Kızılcabölükspor’un geleceği için faydalı bir aday çıkması durumunda görevi bırakacağı aksi halde yeniden aday olarak göreve devam edeceği konuşulurken, yeni sezon öncesi takıma destek konusunda da adımlar atılması bekleniyor.

Sarı kırmızılılarda futbolcuların büyük çoğunluğunun sözleşmeleri de sona erdi. Sarı kırmızılılarda aralarında genç isimlerin de yer aldığı 6 futbolcu dışında diğer tüm futbolcuların kontratları bitti. Bazı oyuncularını sezon başında kiralayan hatta Denizlispor’dan da üç genç ismi kadrosuna dahil eden Mekikte gündem öncelikli olarak genel kurul.

Buna karşın futbolcuların büyük çoğunluğu yönetimin yeniden şekillenmesini bekliyor. Düşük bütçeli bir kulüp olmasına karşın futbolcularına düzenli ödeme yapan ve borcu bulunmayan Kızılcabölükspor’daki aile ortamını kaybetmek istemeyen futbolcuların henüz başka takımlar ile görüşme yapmadıkları öğrenildi. Sarı kırmızılılarda sadece teknik ekip ile yollar ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..