REKLAMI GEÇ

GÖKHAN VE MUSTAFA YUVADA KALDI

GÖKHAN VE MUSTAFA YUVADA KALDI

Kızılcabölükspor’da iç transfer başladı. Orta sahanın beyni Mustafa Altun ile forvet Gökhan Özer ile yeniden anlaşma sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Haziran 2018 Çarşamba, 16:48

Kızılcabölükspor’da Başkan Osman Duran transfere hız verdi. Önce iç transfere yönelen Duran, orta saha oyuncusu Mustafa Altun ve forvet Gökhan Özer ile anlaşma sağladı.

Sarı kırmızılılarda geçen sezon final oynayan takımın maestrosu Mustüafa Altun bir sezon daha sarı kırmızılı kulüpte oynamayı kabul etti. 3,5 yıldır Kızılcabölükspor forması ile ter döken futbolcu; “Burada olmaktan son derece mutluyum. 3,5 yıldır Kızılcabölükspor formasını terletiyorum. İnşallah uzun yıllar daha takımıma hizmet ederim. Elimden gelenin her zaman en iyisini yapacağım. Bugüne kadar arkamda olan başta kulüp başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mekiğin golcüsü Gökhan Özer de sezon sonuna kadar takımda kalıyor. Geçen sezon başında transfer edilen futbolcu bu sezon 30 lig maçında görev aldı ve 10 gol ile 9 asistlik katkı yaptı.

Kızılcabölükspor’da forma giymekten çok mutlu olduğunu söyleyen Gökhan Özer, “Burada olmaktan son derece mutluyum. 1 yıldır burada oynamama rağmen kendimi kırk yıllık Kızılcabölükspor’lu gibi hissediyorum. İnşallah uzun yıllar daha takımıma hizmet ederim. Elimden gelenin her zaman en iyisini yapacağım. Bugüne kadar arkamda olan başta kulüp başkanımız Osman Duran ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer yandan sarı kırmızılı kulüpte altyapı sorumlusu Serdar Eren ile de yolların ayrıldığı duyuruldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..