REKLAMI GEÇ

GÖRGEÇ: FARKLILIKLAR YARATAN BİR KIZILCABÖLÜKSPOR

GÖRGEÇ: FARKLILIKLAR YARATAN BİR KIZILCABÖLÜKSPOR

Kızılcabölükspor teknik patronu Görgeç ligi heyecanla beklediklerini belirtti, bu sezon saha içinde farklılıklar yaratan bir takım izlettireceklerini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Temmuz 2019 Cuma, 13:18

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Serkan Görgeç kamp öncesi değerlendirmelerde bulundu. “Buraları çok özlemişiz” diye başlayan Görgeç yeni sezonu heyecanla beklediklerini kaydetti.

Saha içinde fark yaratan bir takım olacaklarını kaydeden Görgeç; “Son iki senede 2 kez play-off oynayan bir takımımız var. Bu takıma emeği geçen ve başarılı olan abi diyebileceğimiz 6-7 tane tecrübeli oyuncumuzu kadroda tuttuk. Bu oyuncularımızın yanını gençlerle harmanlayacağız. Genç, dinamik, agresif, topa sahip olabilen, aynı zamanda 90 dakika boyunca maçın heyecanını yaşatan iyi bir Kızılcabölükspor izletmek istiyoruz. Ziraat Türkiye Kupası’nda eskisi gibi en az 2-3 tur atlamak istiyoruz. Takımımızdan sezon boyunca maksimum verim alacağız. Sahada farklılıklar yaratan bir Kızılcabölükspor olacak” dedi.

Transfer çalışmalarına ilişkin de görüşlerini paylaşan Görgeç; Şuan 4-5 tane görüştüğümüz oyuncu var. Bazılarının evrak sorunları, bazılarının yetiştirme ücreti problemleri sebebiyle resmi imzaları atamadık. Kendileriyle prensipte anlaştık ama prosedürler netleşince arkadaşlar aramıza katılacaklar. Birkaç gün içinde bu transferleri de aramızda göreceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..